Herixa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Ekim 2019 Mesajlar 4.652 Çözümler 24 27 Ağustos 2021 #11 Başlayabilirsin, sıkıntı yok. Frankfurt'da oynarsan fazla toxic gelmez. Bizim Türk'ler her oyunda toxic maalesef.
Başlayabilirsin, sıkıntı yok. Frankfurt'da oynarsan fazla toxic gelmez. Bizim Türk'ler her oyunda toxic maalesef.
4 444553 Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 1.714 Makaleler 3 Çözümler 5 27 Ağustos 2021 #12 krm.akks dedi: PC de biraz zor gibi geliyor bana PS de oynuyordum ben ama bayağıdır girmiyorum aim falan çöp. Genişletmek için tıkla... Tam tersi PC'de daha kolay. Üstelik Maplere girerek Aim, Build ve Editinizi geliştirebilirsiniz.
krm.akks dedi: PC de biraz zor gibi geliyor bana PS de oynuyordum ben ama bayağıdır girmiyorum aim falan çöp. Genişletmek için tıkla... Tam tersi PC'de daha kolay. Üstelik Maplere girerek Aim, Build ve Editinizi geliştirebilirsiniz.
krm.akks Decapat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2021 #13 444553 dedi: Tam tersi PC'de daha kolay. Üstelik maplere girerek aim, Build ve editinizi geliştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Düşünürüm o zaman.
444553 dedi: Tam tersi PC'de daha kolay. Üstelik maplere girerek aim, Build ve editinizi geliştirebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Düşünürüm o zaman.
Raptor Megapat Katılım 29 Mayıs 2017 Mesajlar 260 Çözümler 2 27 Ağustos 2021 #14 Hayır başlamanı önermem. Oyun önerim ise Call of Duty : Warzone olur.
krm.akks Decapat Katılım 21 Mayıs 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2021 #15 Raptor dedi: Hayır başlamanı önermem. Oyun önerim ise Call of Duty: Warzone olur. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım eski olduğu için oyunu açmıyor yoksa başlayacaktım ona 1-2 ay önce.
Raptor dedi: Hayır başlamanı önermem. Oyun önerim ise Call of Duty: Warzone olur. Genişletmek için tıkla... Ekran kartım eski olduğu için oyunu açmıyor yoksa başlayacaktım ona 1-2 ay önce.