Valorant'a başlayacaklara tavsiyeler

Evet ama bu sorunun çözümü yasaklama olmamalı.

Ve hocam yasaklanmalar bizim kontrolümüzde değil Roblox olayını hatırlıyosunuz bir adam vardı adını unuttum dakika başı açacağım diyordu sonuç = koca bir hiç.

Eğer Roblox Discord yasaklanmalarından bahsediyorsanız, Spotify yasaklar bunlar en baştan kazanmayacaktı.

Maalesef oda (Spotify)de kültüre saygısızlıktan gitti gidecek.

Eğer Roblox Discord yasaklanmalarından bahsediyorsanız, Spotify yasaklar bunlar en baştan kazanmayacaktı.
İşte benim gibi düşünen birisi daha
Akıl sağlığım nasıl yerimde benim ya ona şaşırıyorum.
Ben de
Ve hocam yasaklanmalar bizim kontrolümüzde değil Roblox olayını hatırlıyosunuz bir adam vardı adını unuttum dakika başı açacağım diyordu sonuç = koca bir hiç.
Adamın adı Mustafa Sarıgül.
Maalesef. LoL seven arkadaşım var nasıl bilmiyorumçocuk grubuna denk geldi isimlerin vesaire belli fotoğraf atmıştı hatta.
O istisna
Valorant'dan çok daha azdır. Valorant'ta 10 yaşındaki velet kendisinden kaç yaş büyüklerine küfür ediyor, bir sağlam sövülünce susuyor ama lütfen veletleri Valorant'a başlatmayın.
Çok doğru dedin
Hocam trdeki bu durumda Technopat'a bile yasaklanma sebebi bulurlar.
O olsa olsa benim onaylanmayan konularımdan olur.

"Kanzi devlet aklı vardır bir bildiği" diyenler yüzünden bu oldu. Roblox'da cinsel içerik görmedim mesela. Discord panelcilerden kapandıda ne oldu? Bu hükümet 3 IQ davrandıkça daha çok yasaklar gelir.

Oyunda hakaret işitmeniz veya kitleden rahatsız olmanız oyunu kötü mü yapıyor veya başlanmayacak mı yapıyor? Oyuna sohbet etmeye mi yoksa oynamaya mı giriyorsunuz önce bunu bir bilelim. Kimsenin size küfür etmesinin üstünü örtmüyorum ve sonuna kadar karşıyım ama bu sadece haterlık. Hadsiz insanlar her yerde var eğer her söz sizi etkiliyorsa sesli sohbet kullanmayınız.

Takım oyununda sesli sohbet en etkilisi, yazı yazana kadar acil infoyu veremiyorsun, haritadan işaretlesen bakmıyorlar. Ayrıca normal chatdende küfürleşiyorlar. Nasıl takım oyunu olacak?

"Kanzi devlet aklı vardır bir bildiği" diyenler yüzünden bu oldu. Roblox'da cinsel içerik görmedim mesela. Discord panelcilerden kapandıda ne oldu? Bu hükümet 3 IQ davrandıkça daha çok yasaklar gelir.
Benden söylemesi, bu seçimde de onlar kazanırsa ülke resmen Afrika ülkesine dönecek. Sebeplerini saymam çok uzun sürer.
Adama karşılık vermeyince de maçı satıyor.
Yedi kere yâşanması istisnamı hocam
Evet. Ben 50 seviyeydim ve 1 kere bile olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…