Valorant'a başlayacaklara tavsiyeler

Evet. Ben 50 seviyeydim ve 1 kere bile olmadı.
Dim dediğinize geçmis olmalı göre düzeltme 2 gün önceden 12 maçin̈ 7'sinde 7 farklı çocuk grubu.

Takım oyununda sesli sohbet en etkilisi, yazı yazana kadar acil infoyu veremiyorsun, haritadan işaretlesen bakmıyorlar. Ayrıca normal chatdende küfürleşiyorlar. Nasıl takım oyunu olacak?

Evet bu büyük bir eksi fakat size hakaret, küfür eden adam zaten takımın motivasyonunu düşürmüştür böyle bir adamla konuşmak istiyor musunuz gerçekten? Oyunda info önemli fakat saygı sınırlarını aşmışsa susturmak tek yoldur.

Takımla konuşuyorsun ama o adam ortalığı karıştırınca takım kopuyor zaten. Trollemeye başlıyor eğer takmazsak. İllaki oyunun içine ediyor. Haklısınız ama bunlarda bitmiyor. Raporlamaktan yoruluyorum bazen.

Skil oyunu olduğu için sıkıntı yok direkt başlayın. Q W E R basınca zaten çoğu zaman aime gerek bile kalmıyor. Ha skil aracak paranız yoksa spectre alıp koşarak tarayın yine garanti bir kill alırsınız

Buranın bir oyun olduğunu unutmayın. Gereksiz triplere girmeyin. Küfür edip boşa günaha girmeyin. 5 yıl sonra unutulacak bir oyun için gereksiz triplenip ağır abi rolüne girmeyin. Küfür eden de etmeyen de aynı boyutta mezara girecek.

Katılıyorum ve ekliyorum susturmak en kötü yol aşamada dediğin şeyi banlatmaya kullanıyorlar bile

Bu belli bir ranktan sonra çalışmaz.

Kesinlikle.

Bu belli bir ranktan sonra çalışmaz.
Rank kasacaksak skillere mi güveniriz hocam Bu yüzden her zaman CS2'Yi savundum. Rank kasmak isteyen csde kassın. Koşarak vurma yok, skillerin avantajları yok.. Sadece sen ve senin oyun bilgin var. Valorant sadece vakit geçirmelik bir oyun. Ciddiye alınacak bir tarafı yok. Para yatıran birisi olarak pişmanım. Yatırmaz olaydım. 3-5 tavuk döner yerdim.

Valorant'ta plattan sonra CS2 gibi aim istiyor. Kafana tek atmaya başladıklarında anlıyorsun. Asıl ciddi oynandığında güzel. Örnek olarak combatry ın 5'li maçlarını YouTube'dan izle. İnanılmaz keyifli. CS2 de flash, smok, molotof bunlarında profesyonel arenada etkileri oluyor. CS2 aim oyunu ama Valorant'ta oyun bilgisinin üstüne aimde istiyor eğer ciddiye alırsan ve iyi bir ranka yükselirsen e sporcu olmak çok da zor olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…