Arkadaşlar, benim bilgisayarım:
16 GB RAM.
i5 6402.
R7 250.
Valorant'ta şu an çökme ve aşırı donma sorunları yaşıyordum, bende oyuna girerken değerlere bakayım dedim bir baktım oyuna girerken bile işlemci yüzde 60-80 arası geziyor, sizce normal mi?
Arkadaşlar, benim bilgisayarım:
16 GB RAM.
i5 6402.
R7 250.
Valorant'ta şu an çökme ve aşırı donma sorunları yaşıyordum, bende oyuna girerken değerlere bakayım dedim bir baktım oyuna girerken bile işlemci yüzde 60-80 arası geziyor, sizce normal mi?
Sıcaklıkları kontrol edin. Sorun yoksa Malwarebytes ile tarama yapın. Sonuçları bildirin. O ekran kartı ile işlemcinin problem yaratması çok zor bir ihtimal.
Sıcaklıkları kontrol edin. Sorun yoksa Malwarebytes ile tarama yapın. Sonuçları bildirin. O ekran kartı ile işlemcinin problem yaratması çok zor bir ihtimal.
Hocam sıcaklıklar normal,ve malwarebytes'ı daha önceden valorant a ticket atmıştım onlar taratın demişti hala duruyor,hiçbirşey yok hatta bakın şimdi tarama yaptım.
Hocam sıcaklıklar normal, ve Malwarebytes'ı daha önceden Valorant'a ticket atmıştım onlar taratın demişti hala duruyor, hiçbir şey yok hatta bakın şimdi tarama yaptım.Eki Görüntüle 2233588
Arama kısmından CMD yazıp sağ tık ile yönetici olarak çalıştırın ve SFC /scannow yazın ve sonucu bildirin. Oyun açıkken kullanımı ne yapıyor bakabilirsiniz. Vanguard bir programla çok fazla uğraşıyor olması muhtemel.