Valorant'a girerken %80 işlemci kullanımı olması normal midir?

Hocam,bir arkadaş şey dedi windowsun içinden kurarsan yine bozuk olur dedi,bulut mu kurayım böylece indirip tekrar kurar.

Hocam, bir arkadaş şey dedi Windows'un içinden kurarsan yine bozuk olur dedi, bulut mu kurayım böylece indirip tekrar kurar.

Rufus ile yazdırırken uyarı verip yazdırma problemi oluşturmadığı sürece sorun olacağını zannettmem. Arkadaşınızın dediği Windows'un aracı ile kurarken doğrudur kesinlikle. Onun dışında yıllardan beridir her bilgisayar bozulduğunda Rufus ile yazdırırım yeni Windows'u. Bir problem karşılaşmadım. ISO olarak indirebilirsiniz. Gönlünüzden geçtiği gibi yazdırabilirsiniz. Temiz format olduğu sürece ve flash bellek ile olduğu sürece gerisi size kalmış. Ayrıca Windows'un aracı ile de kursanız problem oluştuysa hata verir kurmaz Windows'u flash belleğe. Bulut ile de kurabilirsiniz gönlünüz rahat hissedecekse. Problem yoktur.

Hocam problem şu,evde 2 tane flash bellek buldum,bir tanesi 4 gb,bir tanesi 1 tb harddisk fotoğrafların olduğu .d,bu yüzden sizce windows içinden bulutmu indireyim?-

Hocam problem şu, evde 2 tane flash bellek buldum, bir tanesi 4 GB, bir tanesi 1 TB hard disk fotoğrafların olduğu. D, bu yüzden sizce Windows içinden bulutmu indireyim?-

Flash Bellek'e yazdırmanız gerekli bir şekilde. Temiz kurulum olacak şekilde diski tamamen biçimlendirmek gerekli.

Flash Bellek'e yazdırmanız gerekli bir şekilde. Temiz kurulum olacak şekilde diski tamamen biçimlendirmek gerekli.
hocam illaki gereklimi,şuan evde yapmam imkansız ve bilgisayarcı format için 400 tl istiyor.

Hocam illaki gerekli mi, şu an evde yapmam imkansız ve bilgisayarcı format için 400 TL istiyor.

Boş CD ile de yazdırılabilir onun dışında bir yöntem varsa hiç duymadım. Temiz kurulum için yazdırılabilir ayrı bir şey gerekir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…