Valorant'a girerken DirectX Runtime hatası alınıyor

tuna_0110

Centipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci 12th Gen Intel(R) Core(TM) i5-12450H 2.00 GHz
Takılı RAM 16,0 GB (kullanılabilir: 15,7 GB)
Sistem türü 64 bit işletim sistemi, x64 tabanlı işlemci
Ekran kartı nvidia geforce rtx 4050
Bilgisayarım çok yavaştı ve ben de format attım, her şeyi aynı şekilde kurdum ve Valorant'a girip test etmek istedim. Oyuna girerken bu şekilde hata veriyor, birkaç video izledim ve bazı ayarları değiştirip dosayaların arasına bir dosya ekledim ama düzelmedi. Bir forumda da Windows'un güvenlik duvarını kapatınca düzeldi diye okudu,m onu da denedim ama olmadı, nasıl düzelteceğim yardım eder misiniz?

izlediğim video buydu:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Screenshot 2025-08-25 194540.png

Son düzenleyen: Moderatör:
1756149800668.png

Verdiğim siteye girip yukarıdaki tuşa tıklayın. Ardından ileri ileri diyerek kurulumu yapın. Kurulum yaparken Bing Bar yüklemesini kapatmayı unutmayın.

1756149850333.png

Eki Görüntüle 2562694

Verdiğim siteye girip yukarıdaki tuşa tıklayın. Ardından ileri ileri diyerek kurulumu yapın. Kurulum yaparken Bing Bar yüklemesini kapatmayı unutmayın.

Eki Görüntüle 2562696

Bunu zaten yaptım ama kurarken hata verdi yine de oyun açıldı. Açılmasına açıldı ama şimdi de yükleme ekranında donup kalıyor. Güncellemeleri yaptım her şeyi hallettim hiçbir şekilde düzelmedi en son çare oyunu sildim şu anda tekrar yükleyeceğim.

Eki Görüntüle 2562694

Eki Görüntüle 2562696

Format atarken dosyaları başka bir disk açıp yedeklemiştim o yüzden hızlıca yükleyerek de miyim bir daha olmazsa DirectX'i tekrar kurmayı deniyelim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı