Çözüldü Valorant'a girerken "IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

esoje

Yoctopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://1drv.ms/u/c/1d3119f19d23ce1c/EdwZMMIsGpxMtu_dOYwcNcABB_z-mXPwu_2n96L7NWwfvw?e=HbdEiK
RAM
16gb
SSD veya HDD modeli
Micron_2400_MTFDKBA512QFM
Ekran kartı
geforce rtx 3050
İşlemci
İşlemci12th Gen Intel Core i7-12650H,2300Mhz
Valorant'a girmeye çalıştığımda IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL hatası ile beraber ımage_name: ntkrnlmp.exe alıyorum 4-5 tane minidump dosyası var hepsinde de aynı gösteriyor Windows'un kendisinde mi hata var acaba diye düşünmeye başladım :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

aynı sorunu yaşayan varsa bu video yardımcı olacaktır :))

Son düzenleme:
Çözüm
Bir arkadaşım daha alıyordu ancak o en azından oyuna giriş yapabiliyor şu an ben oyuna girmeden mavi ekran yiyorum Riot bilgisayarımda 51, 5GB alan kaplıyor bellek hatası diye yorumladım yeni günelleştirmelerle eski güncelleştirmeler silinmiyor mu acaba?

Gönderideki ayarı yapın hocam düzeliyor. Ben de şimdi düzelttim arkadaş sağ olsun.
Valorant'a girmeye çalıştığımda IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL hatası ile beraber ımage_name: ntkrnlmp.exe alıyorum 4-5 tane minidump dosyası var hepsinde de aynı gösteriyor Windows'un kendisinde mi hata var acaba diye düşünmeye başladım :D
Aynı hatayı ben de almaya başladım hocam oyun ile alakalı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı hatayı ben de almaya başladım hocam oyun ile alakalı olabilir mi?

Bir arkadaşım daha alıyordu ancak o en azından oyuna giriş yapabiliyor şu an ben oyuna girmeden mavi ekran yiyorum Riot bilgisayarımda 51, 5GB alan kaplıyor bellek hatası diye yorumladım yeni günelleştirmelerle eski güncelleştirmeler silinmiyor mu acaba?

Gönderideki ayarı yapın hocam düzeliyor. Ben de şimdi düzelttim arkadaş sağ olsun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Gönderideki ayarı yapın hocam düzeliyor ben de şimdi düzelttim arkadaş sağ olsun

İşe yaradı sağ ol ama güvenlik açığına neden olmaz mı?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı