Çözüldü Valorant'a girince Microsoft Windows yanıt vermiyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Serhat223

Hectopat
Daha fazla  
Valorant'ta Launcher'ı açıyorum şifremi ve kullanıcı adımı giriyorum entera bastığım zaman Launcher kapanıyor ve bir 20-30 saniye sonra Microsoft Windows yanıt vermiyor uyarısı alıyorum PC'yi kapatıp açmadan da düzelmiyor yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

Not: Sistem özelliklerim fazlasıyla yeterli.

Çözüm
Bende de aynı sorun vardı bilgisayarınızdan FACEIT'i kaldırdığınız zaman sorun çözülüyor.

Bilgisayarımda FACEIT yok efendim.
Sorunu çözdüm arkadaşlar FACEIT'ı Denetim Masası'ndan kaldırıyorsunuz sonra çalıştırı açıp %appdata% yazıyorsunuz orada silinmemiş bir FACEIT klasörü olacak onu da manuel olarak kaldırıyorsunuz ve sorun çözülüyor.

İyi günler dilerim.
Kanka, FACEIT yüklü mü bilgisayarında?
Ne alaka bilmiyorum ama az önce Denetim Masası'ndan FACEIT'i ve FACEIT AC'yi sildim, düzeldi. Bir dene bence.

Kanka, FACEIT yüklü mü bilgisayarında?
Ne alaka bilmiyorum ama az önce Denetim Masası'ndan FACEIT'i ve FACEIT AC'yi sildim, düzeldi. Bir dene bence.

Yüklüydü sildim ama bir şey değişmedi şu an Launcher'ı bile açılmıyor oyunun.
Kanka rica etsem oyunun Launcher'ını açtığın zaman görev yöneticisinden Riotclient'in kaç Bit çalıştığına bakabilir misin?

32 Bit kanka FACEIT AC'yi de sildinmi ikisini de hem FACEIT hem FACEIT AC.

FACEIT ile alakalı her şeyi Denetim Masası'ndan kaldırdım oyunu silip tekrar yükledim şu an oyunun Launcher'ı bile açılmıyor tıklıyorum masaüstündeki kısayoluna 15-20 saniye sonra PC donuyor ve Windows yanıt vermiyor hatası alıyorum.

Aynı sorun bende de oluyordu. Bilgisayarı aç kapa yaptım, oyunu sil yükle yaptım, düzelmedi; FACEIT'i silince düzeldi. Şu an Valorant oynuyorum. Seninki de düzelir inşallah.

Aynı sorunu bir çok kişi yaşıyor. 2 gün önce gece gelen ufak güncelleme bilgisayarları bozdu ben de aynı sorunu yaşıyorum 2 gündür düzelmesini bekliyorum. Valorant Türkiye twitter sayfasına bak.

Aynı sorunu birçok kişi yaşıyor. 2 gün önce gece gelen ufak güncelleme bilgisayarları bozdu ben de aynı sorunu yaşıyorum 2 gündür düzelmesini bekliyorum. Valorant Türkiye Twitter sayfasına bak.

Hocam arkadaş çevremde kimsede böyle bir sorun olmayınca bende benden kaynaklandı sandım teknik servisten aradılar 2 saat önce PC'ye format atın dediler umarım sizin dediğiniz gibidir ve sorunu düzeltirler bilgilendirme için teşekkür ederim. Bu arada Twitter sayfasına baktım Vanguard'ı kaldırıp tekrar kurmamızı söylemişler fakat pek bir işe yaramadı bende siz düzeltebildiniz mi?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı