Valorant'a girince "Out of Range" hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Sarpppx_0

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben daha birkaç gün öncesine kadar Valorant oynayabiliyordum ve oyuna girmeye çalıştığımda bu görüntü ile karşılaşıyorum.

8de04f47-6dbc-4168-8c87-03f72d1d3fdf.jpg

Valorant'ı monitörüne uygun olmayan otomatik bir çözünürlüğe ayarlıyor olabilir Discord'dan arkadaşına yayın açıp çözünürlüğü monitörüne uygun ayarlaman için seni yöneltmesini isteyebilirsin.

Arkadaşlar ben daha birkaç gün öncesine kadar Valorant oynayabiliyordum ve oyuna girmeye çalıştığımda bu görüntü ile karşılaşıyorum.

Eki Görüntüle 1771213

Valorant sağ tık dosya konumunu aç valorant.exe sağ tık uyumluluk 640x480 çözünürlüğü etkinleştir oyuna gir çözünürlüğü yükselt.

Sanırım özünürlüğünüz oyun açılırken monitörün desteklemediği bir çözünürlük ile açılıyor. Aşağıda verdiğim konuma girin ve oradan save dosyanızı bulup çözünürlüğü düzeltip tekrar açmayı deneyin. Arkadaşlarınızın hesaplarına falan girmiyorsanız eğer sadece 1 tane klasör gözükecektir. O klasöre girin ardından "Windows" yazan klasöre girip "GameUserSettings.ini" dosyasını Notepad++ ya da başka bir metin düzenleyici ile açın ve aşağıda ki 2 ayarı düzenleyip kaydedin ve oyunu açıp deneyin.
Kod:
AppData\Local\VALORANT\Saved\Config
Kod:
ResolutionSizeX=1920
ResolutionSizeY=1080

%Appdata% ye gir locale gir Riot Games'ten Valorant'ı bul Config'e gir Client Config'i not defteriyle aç resoultion var oradan kendi ayarını yap kaydet.

AppData\Local\VALORANT\Saved\Config\"En üstteki klasör"\Windows\GameUserSettings
Buraya girdikten sonra;
ResolutionSizeX=
ResolutionSizeY=
yazan yerleri kendi monitörünüzün çözünürlüğüne göre doldurun, örneğin;
Monitörünüz 1366x768 ise;
ResolutionSizeX=1366
ResolutionSizeY=768
şeklinde.

AppData\Local\VALORANT\Saved\Config\"En üstteki klasör"\Windows\GameUserSettings
Buraya girdikten sonra;
Resolutionsizex=
Resolutionsizey=
Yazan yerleri kendi monitörünüzün çözünürlüğüne göre doldurun, örneğin;
Resolutionsizex = 1366.
Resolutionsizey = 768.
Şeklinde.

Buraya girdikten sonra;
Resolutionsizex=
Resolutionsizey=
Yazan yerleri kendi monitörünüzün çözünürlüğüne göre doldurun, örneğin;
Resolutionsizex = 1366.
Resolutionsizey = 768.
Şeklinde.

Çok teşekkürler oldu sağ olun.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı