Diow Hectopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 219 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #1 Hesabıma giriş yapıyorum fakat oyun daha yükleme ekranına gelmeden geri kapanıyor. Son düzenleme: 13 Haziran 2024
Finn03 Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 855 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #2 Diow dedi: Hesabımı Valorant'a giriyorum oyna diyorum fakat oyun açılmıyor. Sebebini bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinden Valorant'ı bul sağ tık atıp görevi sonlandır de bir daha aç oyunu.
Diow dedi: Hesabımı Valorant'a giriyorum oyna diyorum fakat oyun açılmıyor. Sebebini bilen var mı? Genişletmek için tıkla... Görev yöneticisinden Valorant'ı bul sağ tık atıp görevi sonlandır de bir daha aç oyunu.
Diow Hectopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 219 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #3 Finn03 dedi: Görev Yöneticisi'nden Valorant'ı bul sağ tık atıp görevi sonlandır de bir daha aç oyunu. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat işe yaramadı.
Finn03 dedi: Görev Yöneticisi'nden Valorant'ı bul sağ tık atıp görevi sonlandır de bir daha aç oyunu. Genişletmek için tıkla... Denedim fakat işe yaramadı.
Finn03 Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 855 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #4 Hata falan alıyor musun direkt açmıyor mu? Diow dedi: Denedim fakat işe yaramadı. Genişletmek için tıkla...
Hata falan alıyor musun direkt açmıyor mu? Diow dedi: Denedim fakat işe yaramadı. Genişletmek için tıkla...
Diow Hectopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 219 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #5 Finn03 dedi: Hata falan alıyor musun direkt açmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Direkt açmıyor. Görev yöneticisinde de gözukmüyor.
Finn03 dedi: Hata falan alıyor musun direkt açmıyor mu? Genişletmek için tıkla... Direkt açmıyor. Görev yöneticisinde de gözukmüyor.
Finn03 Hectopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 855 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #6 Diow dedi: Direkt açmıyor. Görev yöneticisinde de gözukmüyor. Genişletmek için tıkla... Silip yüklemeyi denedin mi?
Diow dedi: Direkt açmıyor. Görev yöneticisinde de gözukmüyor. Genişletmek için tıkla... Silip yüklemeyi denedin mi?
Diow Hectopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 219 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2024 #7 Finn03 dedi: Silip yüklemeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Denemedim. Denememe sebebim ise Riot'a ticket attım onlar sorunu belki çözebilir diye düşündüğümden dolayı silmedim.
Finn03 dedi: Silip yüklemeyi denedin mi? Genişletmek için tıkla... Denemedim. Denememe sebebim ise Riot'a ticket attım onlar sorunu belki çözebilir diye düşündüğümden dolayı silmedim.
H Haiz1N Centipat Katılım 4 Şubat 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #8 Diow dedi: Hesabıma giriş yapıyorum fakat oyun daha yükleme ekranına gelmeden geri kapanıyor. Genişletmek için tıkla... sorunun çözümü bu şekilde
Diow dedi: Hesabıma giriş yapıyorum fakat oyun daha yükleme ekranına gelmeden geri kapanıyor. Genişletmek için tıkla... sorunun çözümü bu şekilde
Diow Hectopat Katılım 6 Ağustos 2022 Mesajlar 219 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Haziran 2024 #9 Haiz1N dedi: Eki Görüntüle 2235449 sorunun çözümü bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Yorumun için teşekkür ederim. Oyunu silip yükledim sorun çözüldü.
Haiz1N dedi: Eki Görüntüle 2235449 sorunun çözümü bu şekilde. Genişletmek için tıkla... Yorumun için teşekkür ederim. Oyunu silip yükledim sorun çözüldü.