Valorant'a mail atılırsa cihaz banı açılır mı?

Cenk0819

Decapat
Daha fazla  
Valorant'ta hak ettiğim bir sebepten dolayı cihaz yani HWID banı yedim ve bayağıdır resmen oyunsuz kaldım. GTA bile sarmadı bir fikrim var sizin de fikrinizi almak istedim. Acaba maile düzgün bir dille mail atsam desem ben bu bilgisayarı başkasından aldım aldığımda banlıydı falan desem veya bu sizin için mantıksızsa ne yazarsam kabul olabilir? Fikirlerinizi yazın.

Veya kabul olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Valorant'ta hak ettiğim bir sebepten dolayı cihaz yani HWID banı yedim ve bayağıdır resmen oyunsuz kaldım. GTA bile sarmadı bir fikrim var sizin de fikrinizi almak istedim. Acaba maile düzgün bir dille mail atsam desem ben bu bilgisayarı başkasından aldım aldığımda banlıydı falan desem veya bu sizin için mantıksızsa ne yazarsam kabul olabilir? Fikirlerinizi yazın.

Veya kabul olur mu?
Neden hile açıyorsunuz? Ticket açmak değil, yalvarsan açmazlar.

Veya kabul olur mu?
Açacaklarını sanmıyorum . Ancak HWID ban kalktıktan sonra giriş yapabilirsiniz.

Veya kabul olur mu?

Hayır kabul olmaz. Kullanım sözleşmesine uymadığından dolayı açmaları için ne gerekçe gösterirseniz gösterin açmazlar. HW ban zaten 3 ayda kalkıyor. 3 ay sonra kullanıma açılır. Ayrıca hileye bulaşmışsınız ki HW ban atılmış. Burada birçok insan hak etmişsin açılmasa daha iyi der.

Hayır kabul olmaz. Kullanım sözleşmesine uymadığından dolayı açmaları için ne gerekçe gösterirseniz gösterin açmazlar. Hw ban zaten 3 ayda kalkıyor. 3 ay sonra kullanıma açılır. Ayrıca hileye bulaşmışsınız ki hw ban atılmış. Burada birçok insan hak etmişsin açılmasa daha iyi der.

Sen adamsın gördüğüm en düzgün ve en güzel cevap çok sağ ol bazıları kendini akıllı sanıp burada değişik bir üslup kullanıp değişik değişik cevap veriyor.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı