Valorant'a nasıl başlanır?

Bu arada konudaki arkadaşların aksine Reyna'yı kesinlikle önermiyorum. Aiminiz iyi değilse karakter çöp oluyor. Ek olarak, diğer düelloculara nazaran takıma neredeyse hiç bir katkısı yok.

Hocam sen şu yastık altındaki doları altını bozdur. sana PC toplayalım. Sonra Valorant'ta ölerek bütün belaları nasıl başından savuşturduğunu bize anlatırsın.not:Raze.

Daha önce herhangi bir FPS oyunu oynadıysanız çok rahat oynarsınız. Karakter yeteneklerine de bir zamandan sonra adapte oluyorsunuz zaten.
ya çok oynamadım, en iyi zula falan oynadım yoksa cs falan girmem pek.

Hocam sen şu yastık altındaki doları altını bozdur. sana PC toplayalım. Sonra Valorant'ta ölerek bütün belaları nasıl başından savuşturduğunu bize anlatırsın.not:Raze.
2010dan kalma sistem hocam

Bu arada konudaki arkadaşların aksine Reyna'yı kesinlikle önermiyorum. Aiminiz iyi değilse karakter çöp oluyor. Ek olarak, diğer düelloculara nazaran takıma neredeyse hiçbir katkısı yok.

Aimim iyi değil aslında... Geliştirmek için hangi karakteri önerirsiniz?

Reyna gireyim ben o zaman taktikleri vs. bilmiyorum.

Biraz overclock yapsa 5 10 FPS artar.

Aman overclock demeyin bana.

Raze zor biraz daha ilk zamanlarda Reyna daha mantıklı Raze klaveyeye çok hakim olmayı isteyen bir karakter.

Reyna gireceğim o zaman teşekkürler.

Girdin mi oyuna? Kaç FPS?

Daha indirmedim, sınav haftası bitince indiririm.

Hocam "biraz" geç cevap veriyorum kusura bakmayın , düşük ayarlarda 40-50 fps alıyordum. Ancak işlemcimi AMD Phenom II X4 945 olarak değiştirdim + temal macun ekledim ve bir de SSD taktım. Böylece oyunda düşük grafiklerde 90-100 yüksek grafiklerde 50-60 FPS alıyorum. Raze'i gerçekten güzel oynuyorum ancak Aim'im kötü. Onu geliştiriyorum. Reyna, Neon ve Fade oynadım bir de. Oyun gerçekten sarıyor. İlk zamanlar işlemci 60-70 derecelere çıktığından ikide bir atıyordu oyundan o yüzden 2 haftalık ban yiyordum. İşlemci değiştirince kalktı bu problemler.

Bildirim gidecek arkadaşlar kusura bakmasın öylesine gelişmeleri söylemek istedim.
İyi akşamlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…