Hocam bende Valorant aynı sorun var. Cözümünü biliyor musun?
Normal o hocam, bende de oluyor ama 5 dakika sonra düzeliyor. Birkaç dakika AFK bırakabilirsiniz.Valorant'ta bende yaşıyorum oyunu ilk indirdiğim veya ilk driver kurduğum zaman çok fazla FPS düşmesi yiyorum oynadıktan 1 saat sonra falan düzelmeye başlıyor.
Hocam bende de aynı sorun var. Bekleyince düzeliyor.Hocam bende Valorant aynı sorun var. Cözümünü biliyor musun?
Hocam bende de aynı sorun var. Bekleyince düzeliyor.
Valorant'ta bende yaşıyorum oyunu ilk indirdiğim veya ilk driver kurduğum zaman çok fazla FPS düşmesi yiyorum oynadıktan 1 saat sonra falan düzelmeye başlıyor.
Valorant'ta bende yaşıyorum oyunu ilk indirdiğim veya ilk driver kurduğum zaman çok fazla FPS düşmesi yiyorum oynadıktan 1 saat sonra falan düzelmeye başlıyor.
Ekran kartın RX 6400 ise normal. PCI-E 3.0 ile çok saçma stutter ve droplar yaşanıyor.Hocam bende şey ilk girdiğimde oyuna bir kasma drop söz konusu mermi sıkınca drop oluyor sonra geciyor sende ayni sorun mu var FPS iyi ama
Bende de ayni sorun var kanka çok can sıkıyor
Eski ekran kartımda sorun yoktu driver sürücü sorunlu oldugunu düşünüyorum
Ekran kartın RX 6400 ise normal. PCI-e 3.0 ile çok saçma stutter ve droplar yaşanıyor.
Normal o hocam, bende de oluyor ama 5 dakika sonra düzeliyor. Birkaç dakika AFK bırakabilirsiniz.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.