Synthwav3 Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 267 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2025 #1 Dün hesabım çalındı. 2 farklı cihazdan denedim aşağıda gördüğünüz gibi hesap kurtarma hakkında'ya tıklıyorum ama site öyle bekliyor. Dosya Ekleri IMG_1434.png 146,2 KB · Görüntüleme: 76
Dün hesabım çalındı. 2 farklı cihazdan denedim aşağıda gördüğünüz gibi hesap kurtarma hakkında'ya tıklıyorum ama site öyle bekliyor.
H hyperrv Hectopat Katılım 6 Temmuz 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2025 #11 Synthwav3 dedi: Sağ olun hocam bende deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Ticket attıysanız yanıt geldi mi bana 5 gündür gelmedi de. Artı 0 Eksi
Synthwav3 dedi: Sağ olun hocam bende deneyeceğim. Genişletmek için tıkla... Ticket attıysanız yanıt geldi mi bana 5 gündür gelmedi de.
KS KS Synthwav3 Decapat Katılım 31 Aralık 2022 Mesajlar 267 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2025 #12 hyperrv dedi: Ticket attıysanız yanıt geldi mi bana 5 gündür gelmedi de. Genişletmek için tıkla... Geldi de hesabımı geri vermediler saçmalıktan ibaret. Ben VPN'i açtım sonra geri kapattım gönderirken. Artı 0 Eksi
hyperrv dedi: Ticket attıysanız yanıt geldi mi bana 5 gündür gelmedi de. Genişletmek için tıkla... Geldi de hesabımı geri vermediler saçmalıktan ibaret. Ben VPN'i açtım sonra geri kapattım gönderirken.