Valorant'a yeni gelen Ex.o seti alınır mı?

YalpTurhan2125

Decapat
Daha fazla  
Sizce Ex.o seti alınır mı arkadaşlar?
Setin kılıcı zaten efsane ama diğer içerikleri bilmiyorum kararsızım.
Sadece kılıcı mı almalıyım yoksa direkt tüm seti mi?

O setteki silahlarda skinin yoksa değerlendirilebilir fiyatı gereksiz fazla ama.

Sizce Ex.o seti alınır mı arkadaşlar?
Öncelikle Herkesin kendi zevki başkası beğenir Ama sen beğenmeyebilirsin Kendi zevkine göre al bence ama bence parasına değecek bir set değil.

Sizce ex. O seti alınır mı arkadaşlar?

Vandal'ı aldım ben sadece çok beğendim oyundaki en iyi ilk 5 Vandal skinine girer bence tek eksisi reload animasyonu yok.

Acik net konusmak gerekirse o paraya sonradan ihtiyac duymayacaksan ve aktif Valorant oynuyor skin degismek istiyorsan surekli al cunku set ortalama 2K civarina geliyor.

Ne inceleme animasyonu var ne şarjör değiştirme animasyonu var, ben vermezdim şahsen ama beğendiysen neden olmasın.

Kuronami ile aynı fiyattan satılıyor olmasına rağmen kesinlikle parasını hak etmeyen bir set olduğunu düşünüyorum, animasyonlu BP skini gibi duruyor ve kesinlikle 9500 VP verilecek bir set değil.

Öncelikle Herkesin kendi zevki başkası beğenir Ama sen beğenmeyebilirsin Kendi zevkine göre al bence ama bence parasına değecek bir set değil.

Para önemli değil güzel olup olmadığı önemli

Acik net konusmak gerekirse o paraya sonradan ihtiyac duymayacaksan ve aktif Valorant oynuyor skin degismek istiyorsan surekli al cunku set ortalama 2K civarina geliyor.
Öyle yapıyorum valla

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…