furkisko Picopat Katılım 7 Şubat 2025 Mesajlar 81 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #1 Valorant'a yeni gelen 4350 VP şimşek bıçak alınır mı? Başka hiç bıçağım yok. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2025
Lskow Kilopat Ekipman Ustası Katılım 14 Nisan 2021 Mesajlar 5.171 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #2 Alınmaz şahsen. Öznel yargı. Düz bıçağa benziyor. Hadi animasyonu var tutma falan ama çok kötü görünüyor. Git karambit falan al yağmacı, RGX.
Alınmaz şahsen. Öznel yargı. Düz bıçağa benziyor. Hadi animasyonu var tutma falan ama çok kötü görünüyor. Git karambit falan al yağmacı, RGX.
misty rosetta Megapat Zamanın Tanığı Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 4.786 Çözümler 90 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2025 #3 Aynı fiyata ulupençe bekleyin veya başka bir bıçak alın.
pkc Femtopat Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 13 Nisan 2025 #4 Ben aldim memnunum. Ulupençe falan beklemek istemiyorsan seçenek olabilir. Animasyonlarını sevdim ben eğer sen de sevdiysen alabilirsin bence.
Ben aldim memnunum. Ulupençe falan beklemek istemiyorsan seçenek olabilir. Animasyonlarını sevdim ben eğer sen de sevdiysen alabilirsin bence.
Wresst Centipat Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 137 21 Haziran 2025 #5 pkc dedi: Ben aldim memnunum. Ulupençe falan beklemek istemiyorsan seçenek olabilir. Animasyonlarını sevdim ben eğer sen de sevdiysen alabilirsin bence. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de almayı düşünüyorum da sıktı mi kullandığın süre boyunca nasıl iyi mi?
pkc dedi: Ben aldim memnunum. Ulupençe falan beklemek istemiyorsan seçenek olabilir. Animasyonlarını sevdim ben eğer sen de sevdiysen alabilirsin bence. Genişletmek için tıkla... Hocam ben de almayı düşünüyorum da sıktı mi kullandığın süre boyunca nasıl iyi mi?
pkc Femtopat Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Diğer 21 Haziran 2025 #6 O zamandan beri kullanıyorum beni sıkmadı açıkçası hala alınabilir olduğunu düşünüyorum
Ali Of Rivia Decipat Ekipman Ustası Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 1.366 Çözümler 3 Yer Velen Daha fazla Sistem Özellikleri MSI RX 5600XT R5 5600 16 GB 3200mhz RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Haziran 2025 #7 furkisko dedi: Valorant'a yeni gelen 4350 VP şimşek bıçak alınır mı? Başka hiç bıçağım yok. Genişletmek için tıkla... Aktif kullanıyorum. Çok gıcır gıcır kafa ütülüyor bir yerden sonra ayrıca renk seçenekleride pek iyi değil.
furkisko dedi: Valorant'a yeni gelen 4350 VP şimşek bıçak alınır mı? Başka hiç bıçağım yok. Genişletmek için tıkla... Aktif kullanıyorum. Çok gıcır gıcır kafa ütülüyor bir yerden sonra ayrıca renk seçenekleride pek iyi değil.
Wresst Centipat Katılım 14 Ağustos 2024 Mesajlar 137 21 Haziran 2025 #8 Ali Of Rivia dedi: Aktif kullanıyorum. Çok gıcır gıcır kafa ütülüyor bir yerden sonra ayrıca renk seçenekleride pek iyi değil. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cevap için ilk bıçağım olacak da yağmacı karambit mi şimşek mi sence yağmacı sıkar mı hocam?
Ali Of Rivia dedi: Aktif kullanıyorum. Çok gıcır gıcır kafa ütülüyor bir yerden sonra ayrıca renk seçenekleride pek iyi değil. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim cevap için ilk bıçağım olacak da yağmacı karambit mi şimşek mi sence yağmacı sıkar mı hocam?
Ali Of Rivia Decipat Ekipman Ustası Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 1.366 Çözümler 3 Yer Velen Daha fazla Sistem Özellikleri MSI RX 5600XT R5 5600 16 GB 3200mhz RAM Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Haziran 2025 #9 Wresst dedi: Teşekkür ederim cevap için ilk bıçağım olacak da yağmacı karambit mi şimşek mi sence yağmacı sıkar mı hocam? Genişletmek için tıkla... Yağmacı karambit al geç hocam. Her bıçak sıkar sonuçta oyun bu.
Wresst dedi: Teşekkür ederim cevap için ilk bıçağım olacak da yağmacı karambit mi şimşek mi sence yağmacı sıkar mı hocam? Genişletmek için tıkla... Yağmacı karambit al geç hocam. Her bıçak sıkar sonuçta oyun bu.