Valorant'a yeniden başlanılır mı?

KRİNGOFF

Femtopat
Daha fazla  
1 yıl önce Valorant'ta hesabım çalınmıştı hesabımı geri alamadım. İçinde 2 tane falan normal bir de Battle Pass skinleri vardı ama ilk Valorant hesabımdı. 120 seviye golddum sonra bir daha hiç Valorant'a başlamadım ama şimdi özledim. İçine birkaç skın almayı düşünüyorum ya da hiç başlamayıp The Last of Us gibi hikayeli oyunları mı alayım?

1 yıl önce Valorant'ta hesabım çalınmıştı hesabımı geri alamadım. İçinde 2 tane falan normal bir de Battle Pass skinleri vardı ama ilk Valorant hesabımdı. 120 seviye golddum sonra bir daha hiç Valorant'a başlamadım ama şimdi özledim. İçine birkaç skın almayı düşünüyorum ya da hiç başlamayıp The Last of Us gibi hikayeli oyunları mı alayım?

Bana göre hiç gerek yok takımın yoksa smurfler oyundan soğutuyor.

Valorant'a başlamamanı öneririm.

Başlayıp skin alma TLOU gibi oyunları al canın sıkılınca oynarsın Valorant'ı inan alınca sıkıyor skinler.

Skine para verme alışkanlığı kötü bir alışkanlık bence onun yerine farklı oyunlar almanı tavsiye ederim. Her geçen yıl yeni oyunlar çıkıyor günün sonunda valorant'dan sıkıldığın zaman veya daha iyi bir oyun çıktığı zaman pişman olursun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı