Valorant'da FPS aniden düşüyor

Spayki

Hectopat
Yer
Heaven and Hell
Daha fazla  
Arkadaşlar Valorant'da FPS bir anda düşüyor gibi oluyor. 0.1 saniye belki de hissediyorum fakat FPS sayacında düştüğü gözükmüyor, 60 FPS sabit. Neden olabilir? Bir bilginiz var mı?

Arkadaşlar Valorant'da FPS bir anda düşüyor gibi oluyor. 0.1 saniye belki de hissediyorum fakat FPS sayacında düştüğü gözükmüyor, 60 FPS sabit. Neden olabilir? Bir bilginiz var mı?
ya dostum alakası falan yok son gelen güncellemede oldu bu gayet iyi biliyorum hatta son 2 güncellemde iyice arttı bilet atarak valorant desteğe belirt şunları yapın dediği şeyleri yapmana bile gerek yok ben yaptım sende direk yaptım diyip söyliyebilirsinacilen incelenmeye alınması gerek

Son gelen güncellemeden sonra oldu. Önceden hiçbir şey yoktu. Fps kilidini kaldırsam bile aynı şey oluyor. Fps 80-90 arası ama aynı şey oluyor. 0.1 saniyelik bir takılma hissi var. Oyunla alakalı. Ticket atacağım ben de.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı