Çözüldü Valorant'da karakter zıplarken takılıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ged

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, Valorant'ta ping değerim genelde 22-25 arası. Sorun şu karakter zıplarken saniyelik donuyor tam zıplamıyor. Eski zamanlarda CS 1.6 oynarken zıplayıp hemen CTRL (eğilme tuşuna) basardık da karakter böyle bir saniyeliğine havada takılırdı ya aynısı oluyor. Bu yüzden oyun içinde bunny yapamıyorum ve oyun deneyimi kötü etkiliyor bu durum. Neden oluyor bu nasıl düzeltirim?
Not: Tam tarif etmek gerekirse düz dururken zıplıyorum ateş ettiğimiz imlec lag varmış gibi bir saniyeliğine ışınlanıyor resmen ve zıplarken sanki ayaklarında yük varmış gibi ağır ağır zıplıyor ama lagım yok.

Çözüm
Arkadaşlar sorunu çözdüm aynı problemi yaşan birileri varsa yardımcı olsun diye yazıyorum buraya. Sorunu çözmek için oyunun ayarlar -> genel -> ağ ara belleği kısmını "asgari" ye almanız gerekiyor bu şekilde düzelttim sorunu.

Dosya Ekleri

• valo.png
    valo.png
    49,6 KB · Görüntüleme: 113
Dostum sanırım paket kaybı yüksek ve sorun bununla ilgili. Reddit'te benzer sorunlar gördüm az önce. Servis sağlayıcını arayabilirsin ya da Riot desteğe yazabilirsin.

Arkadaşlar sorunu çözdüm aynı problemi yaşan birileri varsa yardımcı olsun diye yazıyorum buraya. Sorunu çözmek için oyunun ayarlar -> genel -> ağ ara belleği kısmını "asgari" ye almanız gerekiyor bu şekilde düzelttim sorunu.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı