Valorant'da yüksek ping var

Bay Soru

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel i7-11800h, RTX 3050Ti, 16 Gb Ram
Meslek
Öğrenci
Merhaba. Ben son 1 haftadır Valorant da yüksek ping ile oynuyorum. Normalde 50-60 civarıyken, sürekli 200 300'e kadar çıkıyor. War Thunder, LoL, BF 1 gibi oyunlarda oynuyorum. Bunlarda herhangi bir ping sorunu yaşamıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sizden kaynaklı olmuyabilir oyunun destek ekibine başvurun derim.

Merhaba. Ben son 1 haftadır Valorant da yüksek ping ile oynuyorum. Normalde 50-60 civarıyken, sürekli 200 300'e kadar çıkıyor. War Thunder, LoL, BF 1 gibi oyunlarda oynuyorum. Bunlarda herhangi bir ping sorunu yaşamıyorum.

Hocam TR sunucusu dışında oynuyor olabilir misiniz?

Aynısını kaç gündür bende yaşıyordum, bilgisayarımın ağ ayarlarını sıfırladım, dns değiştirdim, herşeyi denemiştim olmamıştı, oyunu silip tekrar yüklemiştim yine olmamıştı, en son çare olarak bilgisayarımı sıfırladım, öyle geçmişti dediklerimi deneyin eğer olmazsa bilgisayarınızı sıfırlamanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…