Yüksek ihtimal verir ben 39 VP almıştım.
Ben daha yüklemedim yükleyeceğim sizce sıkıntı olur mu?
Yüksek ihtimal verir ben 39 VP almıştım.
Oyun içi soru olabilir.Tamam hemen açıyorum sağ olun VP yüklemedim ama yükleyeceğim 1 2 saat içinde.
Hocam hangi konu hakkında açayım ticketı.
Verir demişler ancak bana lolde 1 token vermemişlerdi ve artık vermiyoruz demişlerdi, o kadar ümitli olma ama yine de at.Merhaba hesabımda 300 VP var 1450 VP daha alırsam 1750 VP oluyor ama 25 VP eksiğim var. Kendime Gaina Vandal almak istiyorum, sizce verirler mi yoksa 175 VP daha mı alayım? Sizce ne yapayım?
Ben daha yüklemedim yükleyeceğim sizce sıkıntı olur mu?
Görsel talebi için ücretsiz VP.
Şimdi benim resim mi çizmem lazım anlamadım ne yapayım.
Hayır şimdi sen öncelikle almak istediğin skine VP yetmiyor olması lazım hiçbir şey yokken istersen vermezler mesela VP attın hesabına 25 eksik kaldı daha sonra bilet atacaksın bu seçeneği seçerek 25 VP eksik şu skini almak istiyorum verir misiniz gibi daha sonra cevap bekleyeceksin.
Hayır şimdi sen öncelikle almak istediğin skine VP yetmiyor olması lazım hiçbir şey yokken istersen vermezler mesela VP attın hesabına 25 eksik kaldı daha sonra bilet atacaksın bu seçeneği seçerek 25 VP eksik şu skini almak istiyorum verir misiniz gibi daha sonra cevap bekleyeceksin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.