Valorant'dan istenirse 25 VP verir mi?

Merhaba hesabımda 300 VP var 1450 VP daha alırsam 1750 VP oluyor ama 25 VP eksiğim var. Kendime Gaina Vandal almak istiyorum, sizce verirler mi yoksa 175 VP daha mı alayım? Sizce ne yapayım?
Verir demişler ancak bana lolde 1 token vermemişlerdi ve artık vermiyoruz demişlerdi, o kadar ümitli olma ama yine de at.

Oyun içi soru olabilir.

Talep kısmında hangisini seçeyim.

1660645030292.png

Şimdi benim resim mi çizmem lazım anlamadım ne yapayım.

Hayır şimdi sen öncelikle almak istediğin skine VP yetmiyor olması lazım hiçbir şey yokken istersen vermezler mesela VP attın hesabına 25 eksik kaldı daha sonra bilet atacaksın bu seçeneği seçerek 25 VP eksik şu skini almak istiyorum verir misiniz gibi daha sonra cevap bekleyeceksin

Hayır şimdi sen öncelikle almak istediğin skine VP yetmiyor olması lazım hiçbir şey yokken istersen vermezler mesela VP attın hesabına 25 eksik kaldı daha sonra bilet atacaksın bu seçeneği seçerek 25 VP eksik şu skini almak istiyorum verir misiniz gibi daha sonra cevap bekleyeceksin.

Tamam önce ben VP atayım sonra ticket atayım anladığım kadarıyla doğru mu? Sonrasında ticketda şunlar çıkıyor önüme onlara ne diyeyim.

1660645495906.png

Hayır şimdi sen öncelikle almak istediğin skine VP yetmiyor olması lazım hiçbir şey yokken istersen vermezler mesela VP attın hesabına 25 eksik kaldı daha sonra bilet atacaksın bu seçeneği seçerek 25 VP eksik şu skini almak istiyorum verir misiniz gibi daha sonra cevap bekleyeceksin.

Hocam yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı