Valorant'ı 1280x960 yapınca ping yükseliyor

Eymen Erdoğan

Centipat
Daha fazla  
Valorant'ta 1280x960 yapınca veya baska dusuk cozunurluk yapınca ping yükseliyor ve oynanamaz hale geliyor. 1280x960 daha iyi oynatıyor ama ping artışı olduğu için oynayamıyorum.

Valorant'ta 1280x960 yapınca veya baska dusuk cozunurluk yapınca ping yükseliyor ve oynanamaz hale geliyor. 1280x960 daha iyi oynatıyor ama ping artışı olduğu için oynayamıyorum.
Sistem özelliklerin nedir? Düşük çözünürlüğe aldıktan sonra grafik kalitesinin yükseltmeyi dene. FPS artışı sağlayabilirsin.

Sistem özelliklerin nedir? Düşük çözünürlüğe aldıktan sonra grafik kalitesinin yükseltmeyi dene. FPS artışı sağlayabilirsin.

Laptop kullanıyorum güzel Lenovo IdeaPad 3 Gaming i5 RTX 3060 16 işlemci FPS aynı ama ping çok oluyor 1920x1200 de olmuyor ping sorunu.

Bir de 10 saniye sabit oluyor ping aniden artıyor bütünn FPS düşürme videolarini izledim ise yaramadı.

Cevap verecek misin?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı