Valorant'ı 1366x768 oynamak mı 1280x720 oynamak mı?

exaluze

Picopat
Arkadaşlar selam. Valorant'ta 1366x768 oynadığım zaman 80 90 FPS alıyorum ve drop yiyorum. Fakat görüntü daha net geliyor ve crosslar daha hoş duruyor. 1280x720 oynadığımda ise 100 110 FPS alıyorum ve drop ona nazaran azalıyor. Fakat görüntü netliği azalıyor ve crosslar siyahlaşıyor. Sizce ne yapmalıyım? Şimdiden teşekkürler.

Olabilecek en yüksek çözünürlükte oynamak bence zevki arttirir. Piksel piksel 200FPS de istemem çok kaliteli ama 10FPS'de istemem.

Ekran çözünürlüğü zaten 1366x768 mi yoksa FHD mi?

Olabilecek en yüksek çözünürlükte oynamak bence zevki arttirir. Piksel piksel 200FPS de istemem çok kaliteli ama 10FPS'de istemem.

Ekran çözünürlüğü zaten 1366x768 mi yoksa FHD mi?

En fazla 1366x768 destekliyor hocam.

Eğer oyunu tam anlamıyla zevkine oynuyorsanız maksimum çözünürlükte sabit fps ile oynayın ama eğer ben kendimi geliştirip, güzel bir aime sahip olmak istiyorum diyorsanız en düşük çözünürlükte maksimum fps ile oynayın.

En fazla 1366x768 destekliyor hocam.

O zaman bence aynı çözünürlükte kalması daha iyi, yani keyfine bağlı. Şahsen ben düşünmezdim, çok piksel piksel oluyor cunku.

Hocam sizi ben sandım

O zaman bence aynı çözünürlükte kalması daha iyi, yani keyfine bağlı. Şahsen ben düşünmezdim, çok piksel piksel oluyor cunku.

Hocam sizi ben sandım

Evet hocam rakipleri görmesi zorlaşıyor, crossların rengi falan değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…