Erdenn Centipat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2021 #1 RAM Gskill Trident Z Neo 2.8 gb 3600 mhz cl 16 SSD veya HDD modeli Samsung 860 Evo 250 gb Ekran kartı MSİ Radeon RX 5600XT Gaming X Anakart MSİ B450 GAMİNG PLUS MAX İşlemci AMD Ryzen 5 3600X Birkaç aydır oyunu oynamıyordum, şimdi açtığımda mavi ekran oluyor. Minidump dosyalarım: a
sutnax Hectopat Katılım 18 Kasım 2021 Mesajlar 809 Makaleler 1 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2021 #2 Erdenn dedi: Birkaç aydır oyunu oynamıyordum, şimdi açtığımda mavi ekran oluyor. Minidump dosyalarım: a Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu izleyip deneyin. Kaynak: Minidump ile Mavi Ekran Analizi Son düzenleme: 31 Aralık 2021 Artı -2 Eksi
Erdenn dedi: Birkaç aydır oyunu oynamıyordum, şimdi açtığımda mavi ekran oluyor. Minidump dosyalarım: a Genişletmek için tıkla... Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu izleyip deneyin. Kaynak: Minidump ile Mavi Ekran Analizi
KS KS Erdenn Centipat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2021 #3 sutnax dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu izleyip deneyin. Kaynak: Minidump ile Mavi Ekran Analizi Genişletmek için tıkla... Zaten burada olan bilgili kişilerin analiz yapması için dosyaları paylaştım. Sen bana kendin analiz et diyorsun. ? Artı 0 Eksi
sutnax dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bunu izleyip deneyin. Kaynak: Minidump ile Mavi Ekran Analizi Genişletmek için tıkla... Zaten burada olan bilgili kişilerin analiz yapması için dosyaları paylaştım. Sen bana kendin analiz et diyorsun. ?
Batu Z Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2019 Mesajlar 2.425 Çözümler 11 31 Aralık 2021 #4 Memtest86 yapın, Kaspersky ve Afterburner kaldırın, ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırıp WQHL sürümünü yükleyin. Bu rehberi uygulayın: Rehber: Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak Artı 0 Eksi
Memtest86 yapın, Kaspersky ve Afterburner kaldırın, ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırıp WQHL sürümünü yükleyin. Bu rehberi uygulayın: Rehber: Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak
KS KS Erdenn Centipat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2021 #5 Batu Z dedi: Memtest86 yapın, Kaspersky ve Afterburner kaldırın, ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırıp WHQL sürümünü yükleyin. Bu rehberi uygulayın: Rehber: Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak Genişletmek için tıkla... Çok şükür RAM'lerde bir sıkıntı çıkmadı Dediğiniz diğer şeyleri de yaptım ama hâlâ Valorant açılmıyor. Sanırım sorun Valorant oyununda. Bir sonraki güncellemeyi bekleyeceğim. Artı 0 Eksi
Batu Z dedi: Memtest86 yapın, Kaspersky ve Afterburner kaldırın, ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırıp WHQL sürümünü yükleyin. Bu rehberi uygulayın: Rehber: Eksik ve bozuk SYS dosyalarını onarmak Genişletmek için tıkla... Çok şükür RAM'lerde bir sıkıntı çıkmadı Dediğiniz diğer şeyleri de yaptım ama hâlâ Valorant açılmıyor. Sanırım sorun Valorant oyununda. Bir sonraki güncellemeyi bekleyeceğim.