Dün gece Valorant rahat bir şekilde oynayabiliyordum. Şimdi Valorant'ı açmayı denediğimde siyah ekran gelip mavi ekran atıyor. Şimdi yine denedim ve yine mavi ekran attı. Bu, neden kaynaklanıyor olabilir?
Tekrardan merhaba. BIOS'de güncellemenizi istiyorum. Bir de neden bana sormuyorsunuz ki birbirinize soruyorsunuz? Çözüm önerisi sunuyorum inceliyorum dosyaları.
Hocam haklısınız fakat sorun hesapsal değil mi? Riot Vanguard'ı silip yükledikten sonra başka hesaplara giriş yapabiliyorum ve sorunsuz oynayabiliyorum sadece kendi hesabımda mavi ekran veriyor.
Hocam haklısınız fakat sorun hesapsal değil mi? Riot Vanguard'ı silip yükledikten sonra başka hesaplara giriş yapabiliyorum ve sorunsuz oynayabiliyorum sadece kendi hesabımda mavi ekran veriyor.
Siz ayrı konu açabilirsiniz hocam. Gerçi Riot'a bilet açtınız sanırsam, yapılacakları yapmışsınız. Ama yeni konu açıp minidump dosyalarını da paylaşın. Sorun Vanguard olmayabilir çünkü. Elbet cevap gelecektir konuya. 2 tane minidump dosyası doğrudan Vanguard'ı işaret etmediği için BIOS güncellemesi istedim.
Tekrardan merhaba. BIOS'de güncellemenizi istiyorum. Bir de neden bana sormuyorsunuz ki birbirinize soruyorsunuz? Çözüm önerisi sunuyorum inceliyorum dosyaları.
Videodaki gibi. Hiçbir fikriniz yoksa Riot biletinize cevap gelince eğer sorun çözülmezse deneyin bu arada. Basit bir işlemdir. Ama yine de %100 düzelir diyemem.