Valorant'ı açınca WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 11
Daha fazla  
RAM
2666MHZ DDR4 RAM 16GB (8x8)
Ekran kartı
GTX 1050 (Notebook)
Anakart
HP 8478
İşlemci
İ5 8300H
Selamlar, laptopuma format atmıştım fakat atarken ani kilitlenmeler olmuştu ve çok kötü bir kurulumuma maruz kalmıştı. Formattan önce hiçbir aygıtta sıkıntı yokken formattan sonra aygıt yöneticisinde çoğu aygıtta ünlem işareti var ve genellikle isimleri yazmıyor. GTX 1050 ekran kartı. Microsoft temel görüntü bağdaştırıcısı şeklinde gözükmekte. Bunları nasıl tanımlayacağımı düşünüyorum fakat laptop her 5 dakika sonrasında WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR hatasını veriyor ve bu durum sinir bozucu oluyor. Sorunu nasıl düzelteceğim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun çözüldü de demiş. Çözüldüyse yeni konuyu neden açıyor?

Hocam sorun çözüldü diye belirtmedim GPU da sorun çıktı diye belirttim ancak laptop gene kapandı. Laptop ömrünü yitirmiş daha uğraşmayacağım.
Hocam ben çözemedim olayı zaten

Hocam BSoD veren ekrandan sonra yüzdelik ilerlemiyor uzun uğraşlar sonucu laptop açılınca minidump dosyası ortaya çıkmıyor çünkü laptop bile ne olduğunu belirtemiyor ve siz benden uzun uğraşlar sonucu çıkaramadığım dosyaları istiyorsunuz :/
Sorun çözüldü de demiş. Çözüldüyse yeni konuyu neden açıyor?

Çok fazla bu konu ile ilgili konu açtım fakat yardım edilmiyordu ve bir fikir verilmiyordu. Bu konu haricinde minidump dosyası bile istenmedi ve her ayrı bir olay sonucu farklı hatalar alıyordum hatta bazen "MACHINE_CHECK_EXCEPTION" hatası falan veriyordu bende ümidi kestim.
Hocam ilk açtığı konusunda minidump oluşmuyor dedi arkadaş.
GPU kaynaklıymış dediğine göre.

Bence chipset kaynaklıydı ama neyse.

Hocam bu kadar bakmışım elbet bir şey çıkması lazım lakin her hatadan sonra " C:/ " klasöründe dump stack adlı bir dosya bulunmakta ve dosya açılmamakta.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…