OgulcanKüçüker Hectopat Katılım 24 Kasım 2019 Mesajlar 26 13 Ağustos 2021 #1 Arkadaşlar selam C'de Valorant var D'ye LoL yuklemek istiyorum. Fakat böyle bir şey mümkün mü? C'de yerım yok Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ağustos 2021
Arkadaşlar selam C'de Valorant var D'ye LoL yuklemek istiyorum. Fakat böyle bir şey mümkün mü? C'de yerım yok
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.516 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 13 Ağustos 2021 #2 OgulcanKüçüker dedi: Arkadaşlar selam C'de Valorant var D'ye LoL yuklemek istiyorum. Fakat böyle bir şey mümkün mü? C'de yerım yok Genişletmek için tıkla... Kurulum başlamadan değiştir. Artı 0 Eksi
OgulcanKüçüker dedi: Arkadaşlar selam C'de Valorant var D'ye LoL yuklemek istiyorum. Fakat böyle bir şey mümkün mü? C'de yerım yok Genişletmek için tıkla... Kurulum başlamadan değiştir.
Heunzey Kilopat Katılım 7 Nisan 2021 Mesajlar 5.007 Çözümler 25 13 Ağustos 2021 #3 OgulcanKüçüker dedi: Arkadaşlar selam C'de Valorant var D'ye LoL yuklemek istiyorum. Fakat böyle bir şey mümkün mü? C'de yerım yok Genişletmek için tıkla... Cdeki oyun dosyasını kesip D diskine yapıştırın olacaktır ya da kurulum üzerinden ayarlanıyor mu bilmiyorum. Artı 0 Eksi
OgulcanKüçüker dedi: Arkadaşlar selam C'de Valorant var D'ye LoL yuklemek istiyorum. Fakat böyle bir şey mümkün mü? C'de yerım yok Genişletmek için tıkla... Cdeki oyun dosyasını kesip D diskine yapıştırın olacaktır ya da kurulum üzerinden ayarlanıyor mu bilmiyorum.
Atak Helikopteri Picopat Katılım 13 Ağustos 2021 Mesajlar 131 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2021 #4 Oyunu kurarken yükleme yerini değiştirebilirsiniz hocam. Artı 0 Eksi