Valorant'ı C'den D'ye taşıma

mahmuttr420

Hectopat
Valorant'ı C klasöründen D'ye taşıma konuları gördüm. Nasıl taşıyabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Riot Games dosyası ile direkt sürücünün bulunduğu diske kopyala. Hata alman durumunda yeniden temiz kurulum en kolay çözüm olur.
  • D:\Riot Games Şeklinde olsun.

Ben denemiştim ama oyun hata vermişti en sağlıklısı silip yeniden yüklemek olur.

Direkt oyun dosyalarını kopyala yapıştır yaptıktan sonra oyunu açın launcherda size oyunun oyunu yükle tuşu çıkıcak kopyaladığınız yeri seçerseniz doğrulayıp sorunsuzca taşırsınız. Daha yeni yaptım herhangi bir sıkıntı çıkmadı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
ben bunu denemiştim olmuştu.

oyunu ve riot klosörü direkt c diskinden d diskine attın daha sonra eski klosörü silip riot kullanıcı ayarlarından valorant ayarlarına gelin kurulum ve dosya konumu olarak eski konum yani c diski yazıyor olacak orayı'da d diski olarak değiştirin ve ooyunu onar diyin daha bitti hatalı yada tekrar kurulması gereken dosyaları bulup güncelleyecek böylece 50 gb yeniden indirmek yerine 2 gb indiriyor. evet kimi zaman aranızdan bazılarında kasma ve donma olacaktır ama onun bu işlemle alakası yok... muhtemelen taşınan disk de sorun olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…