Valorant'ı düşük çözünürlükte oynamak sağlıklı mı?

PaRaDoKs

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle merhaba, ben bayağıdır Valorant oynuyorum. Daha doğrusu oynamaya çalışıyorum. Oyuna gelen güncellemeler ve oyunun kötü optimizasyonu yüzünden FPS dropu yiyorum, ben de çözümü resulation quality i 50.000'e çekmekle buldum. Ondan sonra ise gene drop yemeye başladımi bu seferde çözünürlüğü 640.480'e çektim daha yükseğinde hala kasıyordu. Tek sorum bu işlemlerle oyun oynarken gözüme bir zararı dokunur mu? Eğer evet derseniz her ne kadar oynamayı sevsemde bırakıcağım acil.

Son düzenleyen: Moderatör:
Rekabetçi bir oyun olduğu için bunun sana bi avantaj sağlayacağını düşünmüyorum. Daha kötü bir görüntü görüşünü zorlayacaktır. Rakip senden üstün olacaktır.

Benim arkadaşım en düşük ayarlarda oynuyor, bilgisayarı iyi olmasına rağmen.
Ona çözünürlüğü yükseltmesi gerektiğini söylüyorum ama o gene düşük çözünürlükte oynuyor ve gayet güzel oynuyor. Ve gözüne bir zararı yok.

1 yıldır 30.000 resulation quailty de oynadım. Sıkıntı olacağını sanmıyorum lakin biraz Minecraft oynarsınız.

Bozmaz bozuyor olsaydı ben kördüm benim ilk PC im tüplü ekranı vardı eskiydi bayağı rahatsız etmiyorsa seni oyna.

Acil yazısını silin konu kilitlenibilir ama ben hep düşürtüp oynuyorum Twitch'de birçok yayıncı düşük çözünürlükte oynar yani bir şey olmaz.

Acil yazısını silin konu kilitlenibilir ama ben hep düşürtüp oynuyorum, Twitch'de birçok yayıncı düşük çözünürlükte oynar yani bir şey olmaz.
Hocam başlığa acil yazmak yasak. Konu içeriğine yazabilir.

Soruya gelecek olursak. Belki etkisi vardır tam bilmiyorum ancak ben tüm oyunlarımı 360p oynuyorum ve artık etrafı da 360p görmeye başladım. Her yer bulanık. Onun etkisi var mıdır bilmem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…