Krmdmrz Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4.717 Çözümler 16 7 Şubat 2021 #21 Revivmeooi dedi: Şu anda yaptım ve sanırım dahili ekran kartı üzerinde çalışıyor. Umarım bana bir sorun yaşatmaz, çok teşekkür ederim yanıtınız için. YouTube adresine gitmiyor hocam. Eki Görüntüle 869556 Genişletmek için tıkla... Linki yeniledim tekrar bakabilirsiniz
Revivmeooi dedi: Şu anda yaptım ve sanırım dahili ekran kartı üzerinde çalışıyor. Umarım bana bir sorun yaşatmaz, çok teşekkür ederim yanıtınız için. YouTube adresine gitmiyor hocam. Eki Görüntüle 869556 Genişletmek için tıkla... Linki yeniledim tekrar bakabilirsiniz
ieithers Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 282 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tam Zamanlı Öğrenci 7 Şubat 2021 #22 Revivmeooi dedi: Şu anda yaptım ve sanırım dahili ekran kartı üzerinde çalışıyor. Umarım bana bir sorun yaşatmaz, çok teşekkür ederim yanıtınız için. YouTube adresine gitmiyor hocam. Eki Görüntüle 869556 Genişletmek için tıkla... Video yanlış atılmış linki kopyalıyıp, arama butonuna yapıştırın.
Revivmeooi dedi: Şu anda yaptım ve sanırım dahili ekran kartı üzerinde çalışıyor. Umarım bana bir sorun yaşatmaz, çok teşekkür ederim yanıtınız için. YouTube adresine gitmiyor hocam. Eki Görüntüle 869556 Genişletmek için tıkla... Video yanlış atılmış linki kopyalıyıp, arama butonuna yapıştırın.
Krmdmrz Hectopat Katılım 8 Ocak 2021 Mesajlar 4.717 Çözümler 16 7 Şubat 2021 #23 Benzer çeşitli videoları da bulabilirsin BIOS sürümünü bilmiyorum. tekrar koydum link buradan da ulaşabilirsiniz
Benzer çeşitli videoları da bulabilirsin BIOS sürümünü bilmiyorum. tekrar koydum link buradan da ulaşabilirsiniz
ieithers Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 282 Çözümler 2 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Tam Zamanlı Öğrenci 7 Şubat 2021 #24 Krmdmrz dedi: Harici olanı BIOS'tan devre dışı bırakabilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodakinden farklı olarak onboard yerine harici olanı seç. Bunu yaparsan sürekli olarak dahili grafik birimini kullanırsın. Tekrar açmak istersen de BIOS'tan açarsın. Genişletmek için tıkla... Bu işlem laptoplarda olmuyor. BİOS bölümünde bulamayacaktır.
Krmdmrz dedi: Harici olanı BIOS'tan devre dışı bırakabilirsin: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videodakinden farklı olarak onboard yerine harici olanı seç. Bunu yaparsan sürekli olarak dahili grafik birimini kullanırsın. Tekrar açmak istersen de BIOS'tan açarsın. Genişletmek için tıkla... Bu işlem laptoplarda olmuyor. BİOS bölümünde bulamayacaktır.