Çözüldü Valorant'ı kaldırırken mavi ekran

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

Alcatraztt

Kilopat
Yer
System32
Daha fazla  
Merhaba, Valorantı denetim masasından kaldırıken mavi ekran aldım, 2 kere denemem sonucu 2 tane minidump dosyası var.

Acaba bu durum neden kaynaklanıyor ?

( Vanguard'ı kaldırıp windows uygulamalar bölümünden kaldırdım, mavi ekran vermedi.)

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Çözüm
Evet sebebi Vanguard gözüküyor. Kernel düzeyde çalıştığı için mavi ekran verebiliyor. DISM aracını kullanarak denetim yapın. Mevcut Minidump dosyalarını da silin. Bir daha kaldırma ihtiyacı duyarsanız ilk önce Vanguard`ı kaldırın veya Güvenli Mod`da deneyin.
Evet sebebi Vanguard gözüküyor. Kernel düzeyde çalıştığı için mavi ekran verebiliyor. DISM aracını kullanarak denetim yapın. Mevcut Minidump dosyalarını da silin. Bir daha kaldırma ihtiyacı duyarsanız ilk önce Vanguard`ı kaldırın veya Güvenli Mod`da deneyin.

Çözüm
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı