Valorant'ı kötü oynayan birisi CS2'yi nasıl iyi oynuyor?

leonada

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba hangi başlık altında açacağımı bilemedim konuyu. Bende bu başlık altında açayım dedim. Valorant'ta bronz rankındayım bazı maçlarda harika oynamama rağmen genel anlamda KDA istatistiklerim yerleri öpüyor. Ama CS2 de iken(seçkinim yok basit eğlencede giriyorum, yakında seçkin almayı düşünüyorum.) Yinr KDA inanılmaz iyi olmamasına rağmen (yine Valorant'a göre daha iyi oluyor genelde) kritik raundlarda iyi oynayıp raundu alıyorum, aimim daha iyi, daha fazla kill alıp kille oranla daha az ölüyorum. Dahili ekran kartlı laptoptan oynadığım için sadece işlemcim iyi gibi ama CS2 de FPS maksimum 50 minimum 20 civarında dolanmasına ara sıra kasma donmalar FPS droplar olmasına rağmen CS2'yi Valorant'a göre daha iyi oynuyorum. Bu normal midir? Çünkü Valorant pek çok yönden daha basit deniyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Özel güçler veya başka şeylerden ötürü valorant daha zor gibi gözüküyor cs 1.6 geçmişin var ise cs seni daha iyi bir şekilde oynatır

Valorant CS'ye göre daha basit bir oyun. Mermiler çok saçma gidiyor, bazen koşarak HS falan atıyorsun. Ekstra olarak 1.6 geçmişin varsa oda etkili oluyor. Valorant ve CS özünde aynı görünen ama çok farklı oyunlar. Motorları bile farklı.

Basit eğlencede botlardan farkı olmayan oyunculara karşı oynuyorsun çünkü. hem zaten çok farklı oyunlar aynı gibi dursalarda sprey mekanikleri bambaşka zaten.

Yok hocam karşıma gelenler gayet iyi oynuyor. Hatta her 10 maçtan en az 3-4 tanesinde mutlaka ya benim takıma ya da karşı takıma hilede denk gelebiliyor. Ayrıca rekabatçi çok girmiyorum ama ona girincede aynı şekilde oynuyorum. Daha ciddi oyunculardan dolayı ufak değişimler oluyor mutlaka. Ama yine kritik raundlarda daha etkiliyim ve aimim daha iyi Valorant rekabetçisine göre.

Özel güçler veya başka şeylerden ötürü Valorant daha zor gibi gözüküyor CS 1.6 geçmişin var ise CS seni daha iyi bir şekilde oynatır.

Evet ortaokul zamanlarımda CS 1.6 geçmişim var bayağı oynuyordum 1.6'yı

Koşarak sheriffle HS atmış biri olarak katılıyorum. Ve bence oldukça saçma insanı sinir ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…