Valorant'ı mobil veri ile oynarken ping oluyor

batesol55

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yurtta olduğum için Valorant'ı mecbur kendi internetimden oynuyorum. Full sinyal ve 4.5G'de İstanbul sunucularında 80-100 arası ping var. Normal mi? Türk Telekom kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar yurtta olduğum için Valorant'ı mecbur kendi internetimden oynuyorum. Full sinyal ve 4.5G'de İstanbul sunucularında 80-100 arası ping var. Normal mi? Türk Telekom kullanıyorum.

Gayet normal bende aynı şekilde oynuyordum Turkcell olmama rağmen 80-85 arası ping alıyordum.

Mobil internet ve Ev interneti maalesef aynı olmaz. Baz istasyonuna uzaklığınız pinginizin sürekli dalgalanmasına sebep olur. Doğallıkla da rekabetçi oyunlarda pek işinize yaramaz. USB, Bluetooth gibi şeyler de çözüm sağlamayacaktır kendim denemiştim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…