Arkadaşlar yurtta olduğum için Valorant'ı mecbur kendi internetimden oynuyorum. Full sinyal ve 4.5G'de İstanbul sunucularında 80-100 arası ping var. Normal mi? Türk Telekom kullanıyorum.
Ryzen 5 5600 / Gigabyte GTX 1660 TI 6 GB / Kingston FURY Beast 2x8 3200MHz / Asus Prime B450M-K II / Thermalright Assassin King 120 SE / Samsung 256 GB Evo SATA 3.0 / WD Green SATA 3.0 1TB HDD / AOC 27G2SPU 1 MS 165 Hz
Arkadaşlar yurtta olduğum için Valorant'ı mecbur kendi internetimden oynuyorum. Full sinyal ve 4.5G'de İstanbul sunucularında 80-100 arası ping var. Normal mi? Türk Telekom kullanıyorum.
Mobil internet ve Ev interneti maalesef aynı olmaz. Baz istasyonuna uzaklığınız pinginizin sürekli dalgalanmasına sebep olur. Doğallıkla da rekabetçi oyunlarda pek işinize yaramaz. USB, Bluetooth gibi şeyler de çözüm sağlamayacaktır kendim denemiştim