Y yususufussu Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2021 #1 MSI afturburnerda Valorant'ta girince göstermiyor afturburner da açık niye göstermiyor? CS:GO'da oluyor. Son düzenleme: 27 Ocak 2021
MSI afturburnerda Valorant'ta girince göstermiyor afturburner da açık niye göstermiyor? CS:GO'da oluyor.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.254 Makaleler 3 Çözümler 195 27 Ocak 2021 #2 Aktif etmek için bir tuş atayıp ona basmayı dener misin? Artı 0 Eksi
DKB Hectopat Katılım 15 Aralık 2020 Mesajlar 1.705 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2021 #3 yususufussu dedi: MSI afturburnerda Valorant'ta girince göstermiyor afturburner da açık niye göstermiyor? CS:GO'da oluyor. Genişletmek için tıkla... CS:GO zaten hile güncellemesinden beri 3.parti programları desteklemiyor ben Valorant'ta Afterburner çalıştıra biliyordum ancak 2 aydır girmeriyorum belki son gelen DX11 güncellemsi ile sıkıntı çıkmış olabilir. Artı 0 Eksi
yususufussu dedi: MSI afturburnerda Valorant'ta girince göstermiyor afturburner da açık niye göstermiyor? CS:GO'da oluyor. Genişletmek için tıkla... CS:GO zaten hile güncellemesinden beri 3.parti programları desteklemiyor ben Valorant'ta Afterburner çalıştıra biliyordum ancak 2 aydır girmeriyorum belki son gelen DX11 güncellemsi ile sıkıntı çıkmış olabilir.
KS KS Y yususufussu Hectopat Katılım 17 Ocak 2021 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2021 #4 ItsAllGoodman dedi: Aktif etmek için bir tuş atayıp ona basmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... denedim. Artı 0 Eksi
ItsAllGoodman dedi: Aktif etmek için bir tuş atayıp ona basmayı dener misin? Genişletmek için tıkla... denedim.