Valorant'ın ceza sistemi neden sert?

Pesimistic

Megapat
Daha fazla  
Rakibe 'Karı gibi oynama' dediğim için 2 saat süreliğine iletişim yasağı aldım. Madem belirli kelimeleri yazmak yasak o zaman bir liste sunun bizlere, ona göre iletişim kuralım oyununuzda.

Rakibe 'Karı gibi oynama' dediğim için 2 saat süreliğine iletişim yasağı aldım. Madem belirli kelimeleri yazmak yasak o zaman bir liste sunun bizlere, ona göre iletişim kuralım oyununuzda.

Maalesef Valorant ceza sistemi çok ağır. Bir keresinde 1 tur maçtan çıktım geri girdim diye 2 saat ban yedim. Maçtan çıkınca 15 level hesap 2 yıl ban yedim

Hocam bundan 2 yıl önce bu oyunu bırakma sebebim buydu. Dediğiniz ithamdan ötürü değil yanlış anlamayın. 14 yaşındaki çocuk okula gitmeyip benimle aynı eşleşmeye girmiş. Ben 24 yaşındayım. Çocuk gelmiş hayatımdaki tüm değerlere küfrediyor, hakaret ediyor. Bu da oyunun iletişim kanalını kötüye kullanmaya giriyor. İletişim kanalı siz oyun hakkında yorum yapın, takımdaki planınızı yapın diye var. Kırıcı yorumlara yer yok. LOL'de de aynı şekilde.

2 saat az olmus. İletisim yasagı bence cok saçma, 1 günlük ban olmalıydı, senin iletişim yasagın takım arkadaslarını da etkiliyor.

Hocam LoL o kadar ağır değil bence

İletişim de yasak yemek istemiyorsanız, CS'ye başlayın derim hocam.

Hocam yazılı sohbette en ufak şeyde beni yaka paça atıyorlardı en son belki benimle alakalıdır.

Vallahi hocam 2 sene önce bayağı chat banı yiyordum artık chatle ilgilenmiyorum ondan dolayı da olabilir hatta derecelıde cıktım 2 kere 5 dk ban verdi valoda çıksak 2 kere abo

Hocam yazılı sohbette en ufak şeyde beni yaka paça atıyorlardı en son belki benimle alakalıdır.

Yani değişik bir kitle Talon oynuyorum karsımda Zed lanede zedi kesiyorum ben wp yazıyorum adam bana küfür yağdırıyor

Dostum sen rakibe hakaret ediyorsun, cinsiyetçilik yapıp kadınlığı da aşağılıyorsun. Karı kelimesi de argo.

2 saat bana göre az en küçük hakaret, küfür eyleminde büyük cezalar verilmeli oyunda. Şu kitle akıllanmayacak yoksa. Oyunda hakaret kullanılmamalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…