Valorant'ta 3. parti uygulamalar ban sebebi, bunu bilmesi lazım bu kişilerin. Cheat Engine tarzı birşey, veya Keymaker tarzı crack uygulama, oyun dosyalarına etki eden bir şey kullanırlarsa ban yerler canım benim
Ben de bunları atayım.
E-Sporcu bile hile açıyor sen ne diyorsun
NOT: Hileleri indirmeyin, virüs olabilir. Kullanmayın da zaten, örnek olsun diye attım.
Valorant'ta 3. parti uygulamalar ban sebebi, bunu bilmesi lazım bu kişilerin. Cheat Engine tarzı bir şey, veya keymaker tarzı crack uygulama, oyun dosyalarına etki eden bir şey kullanırlarsa ban yerler canım benim
Ben de bunları atayım.
e-sporcu bile hile açıyor sen ne diyorsun
Not: Hileleri indirmeyin, virüs olabilir. Kullanmayın da zaten, örnek olsun diye attım.
Ben CSGO'da hicbir zaman hile acmadim, zaten acmam da. Zaten oyunu 25 TL iken aldim, bir daha 78 TL vermek istemem, veremem de ama hile acmadigim halde arkadaslarimla rek girerken sol yukarida sohbet oluyor ya orada kullanici adim ve birkac İng bir sey ve vac yaziyor. Anlamadim, lutfen yardim edin.
Ben CSGO'da hicbir zaman hile acmadim, zaten acmam da. Zaten oyunu 25 TL iken aldim, bir daha 78 TL vermek istemem, veremem de ama hile acmadigim halde arkadaslarimla rek girerken sol yukarida sohbet oluyor ya orada kullanici adim ve birkac İng bir sey ve vac yaziyor. Anlamadim, lutfen yardim edin.
Hangi oyunun acaba? Valorant'ta internet kafede biri hile açıyorsa bilgisayar anakart banı yer Ciesgo gibi hesap banı atıp bırakmaz canım benim git CS:GO fan boyluğunu başka yerde yap.
Hangi oyunun acaba? Valorant'ta internet kafede biri hile açıyorsa bilgisayar anakart banı yer ciesgo gibi hesap banı atıp bırakmaz canım benim git CS:GO fan boyluğunu başka yerde yap.