Valorant'ın çok dandik bir oyun olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Valorant'ta 3. parti uygulamalar ban sebebi, bunu bilmesi lazım bu kişilerin. Cheat Engine tarzı birşey, veya Keymaker tarzı crack uygulama, oyun dosyalarına etki eden bir şey kullanırlarsa ban yerler canım benim
Ben de bunları atayım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
E-Sporcu bile hile açıyor sen ne diyorsun
NOT: Hileleri indirmeyin, virüs olabilir. Kullanmayın da zaten, örnek olsun diye attım.

bak bu güzeldi ama kankan müzik programı indiriyorsun eee ban yedim saçma.

bak bu güzeldi ama kankan müzik programı indiriyorsun eee ban yedim saçma.
Müzik programı ne alaka? CS:GO'nun hile sistemini Valorant yok eder CS:GO FAN BOY

Dosya Ekleri

• resim_2022-04-18_115127842.png
    42,9 KB · Görüntüleme: 31
  • resim_2022-04-18_115147551.png
    238 KB · Görüntüleme: 34
çöp bir hile sistemi var kardeşim internet Kafede oynayan arkadaşlar bilir

çöp bir hile sistemi var kardeşim internet Kafede oynayan arkadaşlar bilir
Hangi oyunun acaba? Valorant'ta internet kafede biri hile açıyorsa bilgisayar anakart banı yer Ciesgo gibi hesap banı atıp bırakmaz canım benim git CS:GO fan boyluğunu başka yerde yap.

Hangi oyunun acaba? Valorant'ta internet kafede biri hile açıyorsa bilgisayar anakart banı yer ciesgo gibi hesap banı atıp bırakmaz canım benim git CS:GO fan boyluğunu başka yerde yap.

CS:GO oynamıyorum ki ben Apex
Oynuyorum kardeşim Valorant çöp arkadaşlar teşekkür ederim iyi günler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…