Valorant'ın çok dandik bir oyun olması

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Şöyle 1 hafta Full Valorant oynayayım Valorant'ta tek maçta 15-20 vururum. 1 hafta Full CS oynayayım Valorant'ta tek maçta en az 30 vururum Valorant aimimi köreltiyor.

Nasıl eminsiniz hile çıkmadığına.

Evet sonuna kadar eminim.
Hile gelip bana ölüyorda olabilir fakat kesinlikle son 2 yılda hiç hileye raslamadım.
Topluluk sunucuları hariç onları banlayabiliyoruz çünkü.
CS'nin Hitbox'ları bozuk.

Neresi bozuk acaba?
Siz oyunu en son 2012'de görmüşsün herhalde.

Neresi bozuk acaba?
Siz oyunu en son 2012'de görmüşsün herhalde.

Oyunda son 2 yıldır hile olmadığını iddia edebildiğine göre sen en son 2014 gibi görmüş olma? Bu kadar insan Source 2 gelsin 128 tick gelsin diye neden yalvardı madem oyun motoru bu kadar sorunsuz? CS Source'de bile aim çok daha netti, yere sıkıyorsun HS atıyor adamın üzerine cross koyuyorsun mermi uzaya gidiyor. Onları banlayabiliyoruz demiş bir de, arkadaşım son 1.5 yıldır hile kullanıyor defalarca reportladım adam halen ban yemedi sen hangi banlayabilmekten bahsediyorsun? İnanmazsan steam'den ekle beraber maç girelim.

Dostum sana hile gelmesi benim sorunum değil güven faktörün vs. düşüktür.
Oyun çıktığından beri oynuyorum ve ne Source 2 ne de 128 tick ihtiyacı duydum oraya vuruyon buraya vuruyon uzaya gidiyorsa o zaman oyunu öğreneceksin ayrıca yere sıkıyorsun HS gidiyor. Öyle bir şeyde yoktu 1.6 zamanından beri oynuyorum öyle bir şeye denk gelmedim CS 1.6'da en eleştirdiğim konu Smoke'lerin bir işe yaramamasıydı.
Valorant gibi değil neydi Phantom sanırım o silahın adı hatırlamıyorum koşa koşa vurunca alışıyorsun tabii sonra neden HS gitmiyor.

Fortnite kadar kaliteli değil Fortnite'nin grafiği çok daha iyi.
Valorantın grafikleri gereksiz gömülüyor. Halbuki Valorant özellikle sade ve materyal tasarlanmış. Zaten adamların grafik iddiası yok. Oyunun grafikleri çizgi dizi tadında ,mükemmel sinematikleri ve hikayeleri var. Sinematikleri izleyip oyunu öyle oynayınca sanki gerçek karakterlerle oynuyormuşum hissi veriyor

Göreceli durum şu ki kitlesi için konuşucam.
Valorant'daki TR sunucu yerine csdeki Ruslarla oynarim daha iyi.
Oyunlar olarak Valorant'in güzel yanları 128 tick iyi hile koruması hizli serverlsr vs. kitlesi kötü, oynanış bakimindan kötü koşarak vuranlar tilt edici, bıçakla vurmak bayağı uğraştırıcı silah satma olayi güzel el başlamadan önce.
CS de (FACEIT olmayan için) oynanis bakımından daha iyi vuruş hissiyatı var, hileler sıkıntı eskisi kadar çıkmıyordu bana ama yine de öngörülemez bir gerçek.
Oyun motoru eski sourcr 2 diye bizi 6 7 senedir bekletiyorlar.
Benim bildiklerim bunlar katilmayanlar olabilir iyi günler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…