micheal owen Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.485 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar Valorant'ta düellocu olmayan güçlü mainlebilecek karakter önerir misiniz?
HalePlace Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2020 Mesajlar 2.086 Makaleler 2 Çözümler 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #2 micheal owen dedi: Arkadaşlar Valorant'ta düellocu olmayan güçlü mainlebilecek karakter önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Rankın ne?
micheal owen dedi: Arkadaşlar Valorant'ta düellocu olmayan güçlü mainlebilecek karakter önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Rankın ne?
efeyildirimmy Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #3 Astra oynamak zordur ama öğrendiğinde gerçekten güçlü olduğunu farkedersin
1Hydrogen1 Picopat Katılım 21 Ocak 2023 Mesajlar 241 26 Ağustos 2023 #4 micheal owen dedi: Arkadaşlar Valorant'ta düellocu olmayan güçlü mainlebilecek karakter önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kill joy veya sage olabilir.
micheal owen dedi: Arkadaşlar Valorant'ta düellocu olmayan güçlü mainlebilecek karakter önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Kill joy veya sage olabilir.
F Furkanxz Hectopat Katılım 16 Eylül 2020 Mesajlar 18 26 Ağustos 2023 #5 micheal owen dedi: Arkadaşlar Valorant'ta düellocu olmayan güçlü mainlebilecek karakter önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sage güzel bir tercih olacaktir benim önerim alan mainlemen yani micheal owen dedi: Arkadaşlar Valorant'ta düellocu olmayan güçlü mainlebilecek karakter önerir misiniz? Genişletmek için tıkla...
micheal owen dedi: Arkadaşlar Valorant'ta düellocu olmayan güçlü mainlebilecek karakter önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Sage güzel bir tercih olacaktir benim önerim alan mainlemen yani micheal owen dedi: Arkadaşlar Valorant'ta düellocu olmayan güçlü mainlebilecek karakter önerir misiniz? Genişletmek için tıkla...
Y yilmazzz00 Centipat Katılım 10 Kasım 2022 Mesajlar 207 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #7 micheal owen dedi: Arkadaşlar Valorant'ta düellocu olmayan güçlü mainlebilecek karakter önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Rankım yücelik 2 oyunu bıraktım cs geçtim tecrübelerim en iyi karakterin killjoy olduğunu söylüyor. Nedeni çok güzel olması.
micheal owen dedi: Arkadaşlar Valorant'ta düellocu olmayan güçlü mainlebilecek karakter önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Rankım yücelik 2 oyunu bıraktım cs geçtim tecrübelerim en iyi karakterin killjoy olduğunu söylüyor. Nedeni çok güzel olması.
elihuseyn28 Decapat Katılım 11 Haziran 2023 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #8 Reyna derim.
micheal owen Hectopat Katılım 30 Ekim 2021 Mesajlar 3.485 Çözümler 47 Yer Istanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #9 HalePlace dedi: Rankın ne? Genişletmek için tıkla... Plat 3 elihuseyn28 dedi: Reyna derim. Genişletmek için tıkla... Hocam düellocu dışı demiştim.
HalePlace dedi: Rankın ne? Genişletmek için tıkla... Plat 3 elihuseyn28 dedi: Reyna derim. Genişletmek için tıkla... Hocam düellocu dışı demiştim.
efeyildirimmy Decapat Katılım 26 Ocak 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ağustos 2023 #10 elihuseyn28 dedi: Reyna derim. Genişletmek için tıkla... Düellocu harici demiş