F FelliX Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 1.839 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #11 arasmaras dedi: Eki Görüntüle 2170696 Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartınıza hiç bakım yaptınız mı?
arasmaras dedi: Eki Görüntüle 2170696 Genişletmek için tıkla... Hocam ekran kartınıza hiç bakım yaptınız mı?
xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 17 Nisan 2024 #12 meloterim dedi: Darboğaz olursa nolur Genişletmek için tıkla... İşlemci ekran kartını besleyemez ve FPS düşüşleri olur.
meloterim dedi: Darboğaz olursa nolur Genişletmek için tıkla... İşlemci ekran kartını besleyemez ve FPS düşüşleri olur.
arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.840 Çözümler 37 Yer 東京 17 Nisan 2024 #13 FelliX dedi: Hocam ekran kartınıza hiç bakım yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Ortalama 8 aydır dokunmadım.
FelliX dedi: Hocam ekran kartınıza hiç bakım yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Ortalama 8 aydır dokunmadım.
meloterim Femtopat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #14 xanax32 dedi: Oyunda iken kullanılması çok normal eğer kullanımda düşüş varsa işlemci ekran kartını beslemekte zorlanıyor olur şuan kullanımlar normal. Genişletmek için tıkla... Darboğaz olursa ne olur tam olarak? xanax32 dedi: İşlemci ekran kartını besleyemez ve FPS düşüşleri olur. Genişletmek için tıkla... Ekran kartına zarar verirmi?
xanax32 dedi: Oyunda iken kullanılması çok normal eğer kullanımda düşüş varsa işlemci ekran kartını beslemekte zorlanıyor olur şuan kullanımlar normal. Genişletmek için tıkla... Darboğaz olursa ne olur tam olarak? xanax32 dedi: İşlemci ekran kartını besleyemez ve FPS düşüşleri olur. Genişletmek için tıkla... Ekran kartına zarar verirmi?
arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.840 Çözümler 37 Yer 東京 17 Nisan 2024 #15 Zaces dedi: Bu kullanımda hangi ayarlarda ortalama kaç FPS alıyorsunuz hocam? Ona göre bir şeyler söyleyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Orta ayarlarda oynuyorum 4X filtreleme falan mevcut.
Zaces dedi: Bu kullanımda hangi ayarlarda ortalama kaç FPS alıyorsunuz hocam? Ona göre bir şeyler söyleyebiliriz. Genişletmek için tıkla... Orta ayarlarda oynuyorum 4X filtreleme falan mevcut.
meloterim Femtopat Katılım 10 Şubat 2024 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #16 meloterim dedi: Darboğaz olursa ne olur tam olarak? Ekran kartına zarar verirmi? Genişletmek için tıkla... Veya kalıcı bir hasar pc de
meloterim dedi: Darboğaz olursa ne olur tam olarak? Ekran kartına zarar verirmi? Genişletmek için tıkla... Veya kalıcı bir hasar pc de
xanax32 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Aralık 2018 Mesajlar 4.420 Makaleler 11 Çözümler 23 17 Nisan 2024 #17 meloterim dedi: Ekran kartına zarar verirmi? Genişletmek için tıkla... Hayır vermez.
Zaces Hectopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 255 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #18 arasmaras dedi: Orta ayarlarda oynuyorum 4X filtreleme falan mevcut. Genişletmek için tıkla... FPS'iniz nedir hocam tahmin mi edelim.
arasmaras dedi: Orta ayarlarda oynuyorum 4X filtreleme falan mevcut. Genişletmek için tıkla... FPS'iniz nedir hocam tahmin mi edelim.
arasmaras Hectopat Katılım 17 Haziran 2023 Mesajlar 2.840 Çözümler 37 Yer 東京 17 Nisan 2024 #19 meloterim dedi: Veya kalıcı bir hasar PC de Genişletmek için tıkla... Tam performans veremez parçalar. Uyumlu parçalar alınca da düzelir. Zaces dedi: FPS'iniz nedir hocam tahmin mi edelim. Genişletmek için tıkla... 500 üstü alıyorum genelde arada 400e falan düşüyor.
meloterim dedi: Veya kalıcı bir hasar PC de Genişletmek için tıkla... Tam performans veremez parçalar. Uyumlu parçalar alınca da düzelir. Zaces dedi: FPS'iniz nedir hocam tahmin mi edelim. Genişletmek için tıkla... 500 üstü alıyorum genelde arada 400e falan düşüyor.
F FelliX Hectopat Katılım 6 Aralık 2021 Mesajlar 1.839 Makaleler 3 Çözümler 19 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #20 Hocam bence bu kadar yüksek kullanması garip değil mi? Valorant işlemci ağırlıklı bir oyun?