Bu tamamen psikoloji ile kaynaklı. Evet, ses ve görünüme bakarak daha iyi oynarsınız ama artık bu çok fazla değil, video da eski bir oyuna değinmiş. Ayrıca Valorant pay to win ise çoğu oyun pay to win kategorisine giriyor.
Evet hep böyleydi oyun Valorant CS'nin ekmeğini çaldı o yüzden sevmiyor ve oynamıyorum (Tabi oynayanlara saygım var.) ama oyun giderek çok oynandığı için yaş kitlesi düşüyor göreceksiniz 1 en fazla 2 yıla insanlar CS:GO'ya geri dönecek.
Evet hep böyleydi oyun Valorant CS'nin ekmeğini çaldı o yüzden sevmiyor ve oynamıyorum (tabi oynayanlara saygım var.) Ama oyun giderek çok oynandığı için yaş kitlesi düşüyor göreceksiniz 1 en fazla 2 yıla insanlar CS:GO'ya geri dönecek.
Videoyu tam izlemedim ama silahlardaki skinler ile bir alakası var sanırım. Bu LoL'de de böyleydi. Bazı kostümlerin ''hitbox'u'' normal kostümlerden daha farklıydı. Bunu sonradan düzelttiler, Valorant'ta da eğer varsa düzeltirler muhtemelen.
Evet hep böyleydi oyun Valorant CS'nin ekmeğini çaldı o yüzden sevmiyor ve oynamıyorum (Tabi oynayanlara saygım var.) ama oyun giderek çok oynandığı için yaş kitlesi düşüyor göreceksiniz 1 en fazla 2 yıla insanlar CS:GO'ya geri dönecek.