A Ahmet Demircioğlu Picopat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 490 Çözümler 6 15 Ocak 2024 #11 mustafazafer dedi: Takılma arada oluyor ortalama 40-45 FPS alıyorum. Genişletmek için tıkla... Bir 4 GB RAM daha eklemek takılmaları azaltabilir, ayrıca FPS'e de bir nebze katkı sağlayabilir.
mustafazafer dedi: Takılma arada oluyor ortalama 40-45 FPS alıyorum. Genişletmek için tıkla... Bir 4 GB RAM daha eklemek takılmaları azaltabilir, ayrıca FPS'e de bir nebze katkı sağlayabilir.
Sinanaj Picopat Katılım 15 Ocak 2024 Mesajlar 18 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci : Ryzen 5 5500 Ekran kartı : Rtx 3060 twin İşletim sistemi : windows 10 Anakart : Gigabyte B450 m h Cinsiyet Erkek 15 Ocak 2024 #12 Selam benim önerim grafikleri kıs yani YouTube'da bulursun gerekli ayarları
A Ahmet Demircioğlu Picopat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 490 Çözümler 6 15 Ocak 2024 #13 Sinanaj dedi: Selam benim önerim grafikleri kıs yani YouTube'da bulursun gerekli ayarları Genişletmek için tıkla... Konu sahibinin zaten en düşük grafikler de oynadığını düşünüyorum. Oyunun Config dosyalarından bir nebze daha düşürülebilir.
Sinanaj dedi: Selam benim önerim grafikleri kıs yani YouTube'da bulursun gerekli ayarları Genişletmek için tıkla... Konu sahibinin zaten en düşük grafikler de oynadığını düşünüyorum. Oyunun Config dosyalarından bir nebze daha düşürülebilir.