Valorant'ın sonu Zula gibi olur mu?

Ne Zula'yı ne de Valorant'ı toplam 3 saat oynamamışımdır ufkunuzu açacak oyunları tavsiye ediyorum size sinir ve stresten başka bir şey katmayan oyunları bırakıp hikayeli arkanıza yaslanıp oynanmalı oyunları öneriyorum.
Tabii zevkler ve renkler tartışılmaz orası ayrı.

Veled oyunu olduğu dünyaca kabul görmüştür. Riot Games firmasını siz hala çözemediniz mi? Oyunlarındaki çöp ortamı gizlemek için buzdağının görünen kısmını yani eSpor ve çeşitli topluluk etkinliklerini medyada milletin gözüne sokup güzel ortam imajı yaratıyorlar. Gerçekleri oyuna girip ana bacı küfür yiyince görüyorsunuz. Riot Games kadar balon bir firma bence yoktur. Çoluk çocuğun zengin ettiği, aklı başında olgun bir insanın böyle fosil bir firmanın oyunlarını oynamadığı gerçeğini geç de olsa gören kişi o dakika zaten Valorant'tı LOL'du bilgisayarındna silip beden ve ruh sağlığını korumaya alıyor.

Valorant çıktı da ne oldu? CSGO'ya 2 skil ekle + çöp LOL oramı ile birleştir al sana Riot FPS oyunu. Çıktıktan kısa bir süre sonra o kadar oyuncu oyunu bıraktı. Kemik kitlesi var ama bu kitlenin de ne olduğunu yazmama gerek yok sanırım.

Zula gibi değil de LoL gibi olabilir. İlk başlarda az da olsa küfür eden oyun satanlar vardı. Sonu da böyle veletler, küfür edenler oyun satanlar boosterlar ile doldu. CS tarzı başka bir oyun çıkarsa Valorant'ın çok yaşayacağını düşünmüyorum.
Ve Riot'un oyunlarından iyi bir kitle çıkacağını düşünmüyorum.

Bu konuda sana katılıyorum. Bol hikayeli düşündürücü oyunları bende çok seviyorum. Arada bir tık istisnalar var tabii. Mesela Among Us Oyunun açılış süresi ve oyun süresi kısa olduğundan tam kısa süreli kafa dağıtma oyunu. Onun harici The Forest Minecraft gibi oyunlar benim için çok çekici geliyor.

Ne yapalım 20 yıldır hileye çözüm bulamayan ve her gün yeni skin çıkaran CS:GO mu oynayalım?

Ne yapalım 20 yıldır hileye çözüm bulamayan ve her gün yeni skin çıkaran CS:GO mu oynayalım?
Ben anlamam kardeş bana soruyorsan. Yıllar önce CS1.6 ile final yaptım benden geçti artık. Ha sual ediyorsan Rainbow Six : Siege, Squad, Swat 4, Rady or Note v.s çok oyun var biraz arayıp kendine uyanı bulmak lazım.

İfadeler: T21
Online oyunlarda rekabet olduğu için eğleniyorsun olay o.
En son 5-6 sene önce Point Blank ve CS 1.6 gibi oyunların tadını damağımda hissediyordum, sağ olsunlar eli ve ağzı düzgün abilerle oynuyordum o vakitlerde.
Şimdi ise oyna oyna sil oyunu.
Gerçekleri oyuna girip ana bacı küfür yiyince görüyorsunuz.
Yarım saat - bir saat keyfine oyun oynamak için giriyorsun ne yaparsan yap ana bacı küfrediyorlar, gençlerin bulaştığı her oyun böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…