A Asosyal biri Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #1 Geçenlerde yeni sistem aldım RX 7800 XT ekran kartlı 2 gün oldu geleli Valorant'a girdiğimde ekran kartı bir anda %70-%100 arası kullanım oluyor ve fan sesi aşırı geliyor.
Geçenlerde yeni sistem aldım RX 7800 XT ekran kartlı 2 gün oldu geleli Valorant'a girdiğimde ekran kartı bir anda %70-%100 arası kullanım oluyor ve fan sesi aşırı geliyor.
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 2.875 Çözümler 42 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 4600G RX 580 Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #2 Allah'ım işlemciyi öğrenmemi nasip et.
S.Ganacci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.760 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 4 Şubat 2025 #3 fvozkan dedi: Allah'ım işlemciyi öğrenmemi nasip et. Genişletmek için tıkla... Dur ben tahmin edeyim muhtemelen AMD.
fvozkan dedi: Allah'ım işlemciyi öğrenmemi nasip et. Genişletmek için tıkla... Dur ben tahmin edeyim muhtemelen AMD.
A Asosyal biri Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #4 fvozkan dedi: Allah'ım işlemciyi öğrenmemi nasip et. Genişletmek için tıkla... anlamadım 64Bit dedi: Dur ben tahmin edeyim muhtemelen AMD. Genişletmek için tıkla... aynen
fvozkan dedi: Allah'ım işlemciyi öğrenmemi nasip et. Genişletmek için tıkla... anlamadım 64Bit dedi: Dur ben tahmin edeyim muhtemelen AMD. Genişletmek için tıkla... aynen
S.Ganacci Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2018 Mesajlar 1.760 Makaleler 2 Çözümler 10 Yer İstanbul 4 Şubat 2025 #5 Asosyal biri dedi: anmadım aynen Genişletmek için tıkla... İşlemci tam modelini sordu arkadaş tam modeli nedir? AMD ama modelini tahmin edicez diye bekleme.
Asosyal biri dedi: anmadım aynen Genişletmek için tıkla... İşlemci tam modelini sordu arkadaş tam modeli nedir? AMD ama modelini tahmin edicez diye bekleme.
A Asosyal biri Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #6 fvozkan dedi: Allah'ım işlemciyi öğrenmemi nasip et. Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 7500 F 64Bit dedi: İşlemci tam modelini sordu arkadaş tam modeli nedir? AMD ama modelini tahmin edeceğiz diye bekleme. Genişletmek için tıkla... İşlemcide sorun yok ki ekran kartı kullnımı fazla Valorant gibi bir oyun için 16 GB ekran kartı yüzde 70 aşırı fazla. Sisteme format mı atsam acaba.
fvozkan dedi: Allah'ım işlemciyi öğrenmemi nasip et. Genişletmek için tıkla... Ryzen 5 7500 F 64Bit dedi: İşlemci tam modelini sordu arkadaş tam modeli nedir? AMD ama modelini tahmin edeceğiz diye bekleme. Genişletmek için tıkla... İşlemcide sorun yok ki ekran kartı kullnımı fazla Valorant gibi bir oyun için 16 GB ekran kartı yüzde 70 aşırı fazla. Sisteme format mı atsam acaba.
DaisakuKuze Hectopat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 2.875 Çözümler 42 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 4600G RX 580 Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #7 Herhangi bir benchmarkı yapıp sonuç paylaşabilir misiniz hocam? FurMark olur mesela.
A Asosyal biri Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #8 fvozkan dedi: Herhangi bir benchmarkı yapıp sonuç paylaşabilir misiniz hocam? FurMark olur mesela. Genişletmek için tıkla... Tamam yapayım.
fvozkan dedi: Herhangi bir benchmarkı yapıp sonuç paylaşabilir misiniz hocam? FurMark olur mesela. Genişletmek için tıkla... Tamam yapayım.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.995 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #9 İşlemci kullanımı kaç? Ekran kartının yüksek kullanılması kötü bir şey değil.
A Asosyal biri Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #10 YüzbaşıJohnPrice dedi: İşlemci kullanımı kaç? Ekran kartının yüksek kullanılması kötü bir şey değil. Genişletmek için tıkla... 40-50 arasıda Valorant gibi bir işlemci oyununda %70 kullanım azmı bu değerle %90 %100'e bile çıkıyor bazen.
YüzbaşıJohnPrice dedi: İşlemci kullanımı kaç? Ekran kartının yüksek kullanılması kötü bir şey değil. Genişletmek için tıkla... 40-50 arasıda Valorant gibi bir işlemci oyununda %70 kullanım azmı bu değerle %90 %100'e bile çıkıyor bazen.