kerem451 Femtopat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 30 1 Ağustos 2020 #11 283156 dedi: Ab batıdayken kullanabiliyorum değil mi? Genişletmek için tıkla... TR hariç her yerde kullanabilirsin bir şey olmaz merak etme.
283156 dedi: Ab batıdayken kullanabiliyorum değil mi? Genişletmek için tıkla... TR hariç her yerde kullanabilirsin bir şey olmaz merak etme.
2 283156 Megapat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 9.821 Makaleler 2 Çözümler 235 1 Ağustos 2020 #12 kerem451 dedi: TR hariç her yerde kullanabilirsin bir şey olmaz merak etme. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. kerem451 dedi: TR hariç her yerde kullanabilirsin bir şey olmaz merak etme. Genişletmek için tıkla...
kerem451 dedi: TR hariç her yerde kullanabilirsin bir şey olmaz merak etme. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim. kerem451 dedi: TR hariç her yerde kullanabilirsin bir şey olmaz merak etme. Genişletmek için tıkla...
Pierry Hectopat Katılım 14 Ocak 2020 Mesajlar 460 Makaleler 1 Çözümler 1 1 Ağustos 2020 #13 283156 dedi: AB BATI'da oynuyorum kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hiçbir sıkıntı olmaz. Lintos dedi: @Pierry sonuçta 3. parti bir yazılım, LoL skin diye adlandırdığımız program. Ban riski hep mevcut. Genişletmek için tıkla... Sadece TR serverında mevcut. Yoksa Riot Games istese engelleyemeyecek mi? (TR'de yapılabiliyorsa bütün SV’lerde yapılabilir.)
283156 dedi: AB BATI'da oynuyorum kullanabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Hiçbir sıkıntı olmaz. Lintos dedi: @Pierry sonuçta 3. parti bir yazılım, LoL skin diye adlandırdığımız program. Ban riski hep mevcut. Genişletmek için tıkla... Sadece TR serverında mevcut. Yoksa Riot Games istese engelleyemeyecek mi? (TR'de yapılabiliyorsa bütün SV’lerde yapılabilir.)