Valorant'ta 0.8 sens değerini düşürüp DPI ile eşitlemek

Makaleler
54
Yer
Osmaniye, Türkiye
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F

GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2.
Meslek
Öğrenci
Valorant'ta 0.8 sens değerini düşürüp DPI ile eşitlemek nasıl yapılır? Böyle bir rehber ve site vardı, DPI yükseltip sens düşürünce yararı oluyormuş kare mi bilmem neydi işte. Onu denemek istiyorum. Örneğin 0.3 düşürüp DPI yükseltip 0.8 gibi hıza ulaşıp öyle oynamak.

Mouse gecikmesine sıra gelene kadar çok şey var. Yıllarca CS'de 400DPI profesyonel oynadım hiçbir zaman yükseltme ihtiyacı hissetmedim.

Bende Delux M800 gibi cok daha iyi sensore sahip mouse var, ancak yumurta shape mi yoksa tutus seklinden mi bilemem, palm olarak ve maalesef farenin yapisindan dolayi (G102) serce parmak fareye bitisik olmuyor, ama yine de alistigimdan birakamiyorum.

G102 icin DPI artirip sens dusurmek etki eder mi? Amac, su kare dedikleri seyi iyi yapmak. Sens dusup DPI artirinca daha iyi oluyormus da.

Fare değişmek zordur bilirim o hissi. Ama dediğim gibi fare input lag olayına gelene kadar internet ve monitör zaten olduğun iki kat gecikme yaratıyor. O yüzden kafanızı dpi olayına takmayın. Local turnuvalar düzenlemiyorsanız bir çok sebepten input laga maruz kalıyorsunuz zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…