N neuN_ Centipat Katılım 2 Mayıs 2020 Mesajlar 27 7 Aralık 2020 #1 Konuyu uzatmadan sormak istiyorum. CS'de Faceit'in Avrupa sunucularında 50-55MS alıyorum fakat Valorant'da 100-150 arasından kesinlikle düşmüyor. Not: 50 MB internet paketim var. Masaüstü bilgisayar kullanıyorum ve Ethernet kablosu ile bağlı.
Konuyu uzatmadan sormak istiyorum. CS'de Faceit'in Avrupa sunucularında 50-55MS alıyorum fakat Valorant'da 100-150 arasından kesinlikle düşmüyor. Not: 50 MB internet paketim var. Masaüstü bilgisayar kullanıyorum ve Ethernet kablosu ile bağlı.
zeynpst Decapat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Kadın 7 Aralık 2020 #2 Yani ben kablo bile bağlamıyorum. Bu aralar internet sıkışık olduğu için aniden fırlayıp inebiliyor bazen ama sabit demişsin bence fazla oyun deneyimine çok zarar veren bir şey ping ben de yeni yükselttim tavsiye ederim. Artı 0 Eksi
Yani ben kablo bile bağlamıyorum. Bu aralar internet sıkışık olduğu için aniden fırlayıp inebiliyor bazen ama sabit demişsin bence fazla oyun deneyimine çok zarar veren bir şey ping ben de yeni yükselttim tavsiye ederim.