473106 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 1.603 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #11 ertekin.kubilay dedi: Ne alakası var. Hocam çözüm istediniz, çözüm sunuyoruz denemiyorsunuz. Ekran kartınızın Denetim Masası'ndan, çözünürlük kısmından özel çözünürlük ekle diyerek istediğiniz ölçüleri yazın. Genişletmek için tıkla... Öyle bir yer yok ki hocam. Şimdi @Rauxer hocamın dediğini yapacağım.
ertekin.kubilay dedi: Ne alakası var. Hocam çözüm istediniz, çözüm sunuyoruz denemiyorsunuz. Ekran kartınızın Denetim Masası'ndan, çözünürlük kısmından özel çözünürlük ekle diyerek istediğiniz ölçüleri yazın. Genişletmek için tıkla... Öyle bir yer yok ki hocam. Şimdi @Rauxer hocamın dediğini yapacağım.
The Ruh hastasi Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 2.204 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Eylül 2022 #12 473106 dedi: Eki Görüntüle 1505523 Öyle bir yer yok ki hocam. Şimdi @Rauxer hocamın dediğini yapacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam laptop kullanıyorsanız benim gösterdiğim yol olur sadece. CRU (kısmen) işe yaramaz laptoplar için.
473106 dedi: Eki Görüntüle 1505523 Öyle bir yer yok ki hocam. Şimdi @Rauxer hocamın dediğini yapacağım. Genişletmek için tıkla... Hocam laptop kullanıyorsanız benim gösterdiğim yol olur sadece. CRU (kısmen) işe yaramaz laptoplar için.
473106 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 1.603 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #13 The Ruh hastasi dedi: Eki Görüntüle 1505522 Buraya gelip "özel çözünürlükler" bölümüne tıklayın. Karşınıza yazı gelecek. "evet" seçeneğine tıklayın. Açılan pencerede istediğiniz çözünürlüğü ekleyin. Genişletmek için tıkla... O dediğiniz şey yok hocam galiba bende daha yeni sürümü var. The Ruh hastasi dedi: Hocam laptop kullanıyorsanız benim gösterdiğim yol olur sadece. CRU (kısmen) işe yaramaz laptoplar için. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum. Dosya Ekleri 1662198164794.png 567 KB · Görüntüleme: 38
The Ruh hastasi dedi: Eki Görüntüle 1505522 Buraya gelip "özel çözünürlükler" bölümüne tıklayın. Karşınıza yazı gelecek. "evet" seçeneğine tıklayın. Açılan pencerede istediğiniz çözünürlüğü ekleyin. Genişletmek için tıkla... O dediğiniz şey yok hocam galiba bende daha yeni sürümü var. The Ruh hastasi dedi: Hocam laptop kullanıyorsanız benim gösterdiğim yol olur sadece. CRU (kısmen) işe yaramaz laptoplar için. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum.
ertekin.kubilay Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 916 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek yönetici 3 Eylül 2022 #14 473106 dedi: Eki Görüntüle 1505523 Öyle bir yer yok ki hocam. Şimdi @Rauxer hocamın dediğini yapacağım. Genişletmek için tıkla... Sizin ekran kartınız işlemcinizin mi içine kurulu hocam?
473106 dedi: Eki Görüntüle 1505523 Öyle bir yer yok ki hocam. Şimdi @Rauxer hocamın dediğini yapacağım. Genişletmek için tıkla... Sizin ekran kartınız işlemcinizin mi içine kurulu hocam?
The Ruh hastasi Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 2.204 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Eylül 2022 #15 473106 dedi: Eki Görüntüle 1505526 O dediğiniz şey yok hocam galiba bende daha yeni sürümü var. Bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Buranın ekran görüntüsünü paylaşır mısınız ?
473106 dedi: Eki Görüntüle 1505526 O dediğiniz şey yok hocam galiba bende daha yeni sürümü var. Bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Buranın ekran görüntüsünü paylaşır mısınız ?
473106 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 1.603 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #16 Of ya.
The Ruh hastasi Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 2.204 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Eylül 2022 #17 ertekin.kubilay dedi: Sizin ekran kartınız işlemcinizin mi içine kurulu hocam? Genişletmek için tıkla... Gerçekten yeni mi fark ettiniz ? Laptop görüntüyü işlemcide bulunan onboard ekran kartından alır.
ertekin.kubilay dedi: Sizin ekran kartınız işlemcinizin mi içine kurulu hocam? Genişletmek için tıkla... Gerçekten yeni mi fark ettiniz ? Laptop görüntüyü işlemcide bulunan onboard ekran kartından alır.
ertekin.kubilay Hectopat Katılım 27 Nisan 2021 Mesajlar 916 Çözümler 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek yönetici 3 Eylül 2022 #18 ertekin.kubilay dedi: Sizin ekran kartınız işlemcinizin mi içine kurulu hocam? Genişletmek için tıkla... Bunu izleyerek yapabilirsiniz. diğer arkadaşa gelince, bir kere adam radeon uygulamasından güncelleme ekranı atmış, intel ile amd bir marka mı?
ertekin.kubilay dedi: Sizin ekran kartınız işlemcinizin mi içine kurulu hocam? Genişletmek için tıkla... Bunu izleyerek yapabilirsiniz. diğer arkadaşa gelince, bir kere adam radeon uygulamasından güncelleme ekranı atmış, intel ile amd bir marka mı?
473106 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 1.603 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #19 ertekin.kubilay dedi: Bunu izleyerek yapabilirsiniz. diğer arkadaşa gelince, bir kere adam radeon uygulamasından güncelleme ekranı atmış, intel ile amd bir marka mı? Genişletmek için tıkla... Videoda Ekran diye bir yere giriyor ama orası bende yok.
ertekin.kubilay dedi: Bunu izleyerek yapabilirsiniz. diğer arkadaşa gelince, bir kere adam radeon uygulamasından güncelleme ekranı atmış, intel ile amd bir marka mı? Genişletmek için tıkla... Videoda Ekran diye bir yere giriyor ama orası bende yok.
The Ruh hastasi Hectopat Katılım 10 Haziran 2021 Mesajlar 2.204 Çözümler 13 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Eylül 2022 #20 473106 dedi: Eki Görüntüle 1505529 Of ya. Genişletmek için tıkla... Buradan Intel denetim panelini etkinleştirebilirsiniz.
473106 dedi: Eki Görüntüle 1505529 Of ya. Genişletmek için tıkla... Buradan Intel denetim panelini etkinleştirebilirsiniz.