T Twans Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 101 4 Mayıs 2022 #1 Arkadaşlar 1280x960 çözünürlük yapacağım ancak tam ekran olmasını istiyorum. Monitör 1920x1080, olabiliyor mu? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2022
Arkadaşlar 1280x960 çözünürlük yapacağım ancak tam ekran olmasını istiyorum. Monitör 1920x1080, olabiliyor mu?
whatsername21 Hectopat Katılım 3 Haziran 2021 Mesajlar 1.569 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #2 Valorant'ta zaten çözünürlüğü kaç yaparsanız yapın FOV değişmiyor, her türlü tam ekran olacaktır.
T Twans Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 101 4 Mayıs 2022 #3 whatsername21 dedi: Valorant'ta zaten çözünürlüğü kaç yaparsanız yapın FOV değişmiyor, her türlü tam ekran olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlarda siyahlık kalıyor?
whatsername21 dedi: Valorant'ta zaten çözünürlüğü kaç yaparsanız yapın FOV değişmiyor, her türlü tam ekran olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hocam yanlarda siyahlık kalıyor?
ffl Picopat Katılım 23 Nisan 2022 Mesajlar 82 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2022 #4 Olabiliyor. Youtbede biraz kurcalayın bulursunuz ekran ayarlarında en boy oranı diye bir seçenek vardı sanırım o
Olabiliyor. Youtbede biraz kurcalayın bulursunuz ekran ayarlarında en boy oranı diye bir seçenek vardı sanırım o
T Twans Hectopat Katılım 19 Mart 2022 Mesajlar 101 4 Mayıs 2022 #5 ffl dedi: Olabiliyor. Youtbede biraz kurcalayın bulursunuz ekran ayarlarında en boy oranı diye bir seçenek vardı sanırım o Genişletmek için tıkla... 4:3 yapınca değişiyor galiba Merhaba merak edenler için öncelikle NVIDIA Denetim Masası'na girip masaüstü boy ve konumunu ayarlaya giriyorsunuz orada ölçeklendirme var onu tam ekran yapıyorsnuz sorunu ben böyle çözdüm iyi günler Son düzenleme: 4 Mayıs 2022
ffl dedi: Olabiliyor. Youtbede biraz kurcalayın bulursunuz ekran ayarlarında en boy oranı diye bir seçenek vardı sanırım o Genişletmek için tıkla... 4:3 yapınca değişiyor galiba Merhaba merak edenler için öncelikle NVIDIA Denetim Masası'na girip masaüstü boy ve konumunu ayarlaya giriyorsunuz orada ölçeklendirme var onu tam ekran yapıyorsnuz sorunu ben böyle çözdüm iyi günler