Akdeniz1 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.199 Makaleler 14 Çözümler 3 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #1 Valorant oynarken bir anda FPS'im 8-10'a düşüyor, bundan önce olmuyordu, nasıl çözebilirim?
fordest Centipat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 467 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Temmuz 2024 #2 Akdeniz1 dedi: Valorant oynarken bir anda FPS'im 8-10'a düşüyor, bundan önce olmuyordu, nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... İşlemci sıcaklık değerleri kaç hocam? Artı 0 Eksi
Akdeniz1 dedi: Valorant oynarken bir anda FPS'im 8-10'a düşüyor, bundan önce olmuyordu, nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... İşlemci sıcaklık değerleri kaç hocam?
Alis124 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 1.505 Çözümler 9 7 Temmuz 2024 #3 Akdeniz1 dedi: Valorant oynarken bir anda FPS'im 8-10'a düşüyor, bundan önce olmuyordu, nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var. Bazı forumlarda V-Sync açın demişler. Bende hiçbir şey değiştirmedi. belki senin sorununu çözer. Artı 0 Eksi
Akdeniz1 dedi: Valorant oynarken bir anda FPS'im 8-10'a düşüyor, bundan önce olmuyordu, nasıl çözebilirim? Genişletmek için tıkla... Aynı sorun bende de var. Bazı forumlarda V-Sync açın demişler. Bende hiçbir şey değiştirmedi. belki senin sorununu çözer.
KS KS Akdeniz1 Hectopat Katılım 11 Şubat 2021 Mesajlar 3.199 Makaleler 14 Çözümler 3 Yer Sinop Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2024 #4 fordest dedi: İşlemci sıcaklık değerleri kaç hocam? Genişletmek için tıkla... Merhabalar hocam,ben de şimdi farkettim 93 derece de sorunu anladım galiba Artı 0 Eksi
fordest dedi: İşlemci sıcaklık değerleri kaç hocam? Genişletmek için tıkla... Merhabalar hocam,ben de şimdi farkettim 93 derece de sorunu anladım galiba