4 464250 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4.139 Çözümler 10 17 Nisan 2024 #21 DogusClk dedi: Bilmiyorum en dusuk ayarlarda oynuyorum bu sistem ile acikcasi 300 - 400 fps arasi bekliyordum Genişletmek için tıkla... Sadece valoda mi düşük FPS ?
DogusClk dedi: Bilmiyorum en dusuk ayarlarda oynuyorum bu sistem ile acikcasi 300 - 400 fps arasi bekliyordum Genişletmek için tıkla... Sadece valoda mi düşük FPS ?
DogusClk Decapat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #22 Androids dedi: Laptop mu kullanıyorsunuz? Bu FPS değerleri normal değil. Temizlik yaptırdınız mı? Genişletmek için tıkla... Masaustu bilgisayar temizlikten kastin icini acip hiz temizlemedim 464250 dedi: Sadece valoda mi düşük FPS ? Genişletmek için tıkla... LOLde de aldigim degerler bundan farkli degil
Androids dedi: Laptop mu kullanıyorsunuz? Bu FPS değerleri normal değil. Temizlik yaptırdınız mı? Genişletmek için tıkla... Masaustu bilgisayar temizlikten kastin icini acip hiz temizlemedim 464250 dedi: Sadece valoda mi düşük FPS ? Genişletmek için tıkla... LOLde de aldigim degerler bundan farkli degil
Kerem.01990 Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 285 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #23 DogusClk dedi: Masaustu bilgisayar temizlikten kastin icini acip hiz temizlemedim. Genişletmek için tıkla... Hocam RAM MHz ayarlı mı emin misiniz?
DogusClk dedi: Masaustu bilgisayar temizlikten kastin icini acip hiz temizlemedim. Genişletmek için tıkla... Hocam RAM MHz ayarlı mı emin misiniz?
Androids Megapat Katılım 30 Haziran 2017 Mesajlar 230 Çözümler 4 17 Nisan 2024 #24 DogusClk dedi: Masaustu bilgisayar temizlikten kastin icini acip hiz temizlemedim Genişletmek için tıkla... Temizlik ve termal macun işlemlerini yaptırın. NVIDIA Denetim Masası ayarlarını doğru yaptığınızdan emin olun.
DogusClk dedi: Masaustu bilgisayar temizlikten kastin icini acip hiz temizlemedim Genişletmek için tıkla... Temizlik ve termal macun işlemlerini yaptırın. NVIDIA Denetim Masası ayarlarını doğru yaptığınızdan emin olun.
DogusClk Decapat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #25 Kerem.01990 dedi: Yaptınız mı? Genişletmek için tıkla... Hayir nereden aciliyor bahsedilen ayar
Vınnnn Kilopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 5.003 Çözümler 87 17 Nisan 2024 #26 DogusClk dedi: Masaustu bilgisayar temizlikten kastin icini acip hiz temizlemedim. LoL'de de aldigim degerler bundan farkli degil. Genişletmek için tıkla... Başka oynadığınız oyunlar ne? O oyunlardaki aldığınız FPS kaç?
DogusClk dedi: Masaustu bilgisayar temizlikten kastin icini acip hiz temizlemedim. LoL'de de aldigim degerler bundan farkli degil. Genişletmek için tıkla... Başka oynadığınız oyunlar ne? O oyunlardaki aldığınız FPS kaç?
H Horizon_20 Decapat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 307 Çözümler 1 17 Nisan 2024 #27 Vınnnn dedi: Farkındayız o kadarının. i5 12500H var. Yine daha düşük. Genişletmek için tıkla... YouTube'daki videoları incelerseniz benzer FPS değerlerini aldığını görebilirsiniz.
Vınnnn dedi: Farkındayız o kadarının. i5 12500H var. Yine daha düşük. Genişletmek için tıkla... YouTube'daki videoları incelerseniz benzer FPS değerlerini aldığını görebilirsiniz.
Kerem.01990 Hectopat Katılım 25 Haziran 2022 Mesajlar 285 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #28 DogusClk dedi: Hayir nereden aciliyor bahsedilen ayar. Genişletmek için tıkla... Valorant-ayarlar-görüntü ayarları dediğim ayarı aktifleştirn.
DogusClk dedi: Hayir nereden aciliyor bahsedilen ayar. Genişletmek için tıkla... Valorant-ayarlar-görüntü ayarları dediğim ayarı aktifleştirn.
DogusClk Decapat Katılım 17 Ağustos 2022 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2024 #29 Kerem.01990 dedi: Valorant-ayarlar-görüntü ayarları dediğim ayarı aktifleştirn. Genişletmek için tıkla... En üstteki ayardan bahsediyorsunuz sanırım evet o hep açık
Kerem.01990 dedi: Valorant-ayarlar-görüntü ayarları dediğim ayarı aktifleştirn. Genişletmek için tıkla... En üstteki ayardan bahsediyorsunuz sanırım evet o hep açık
4 464250 Hectopat Katılım 28 Mayıs 2021 Mesajlar 4.139 Çözümler 10 17 Nisan 2024 #30 DogusClk dedi: Masaustu bilgisayar temizlikten kastin icini acip hiz temizlemedim LOLde de aldigim degerler bundan farkli degil Genişletmek için tıkla... Furmark ve Cinebench R23 testlerini yap, güç planını düzenleden yüksek performansa çek
DogusClk dedi: Masaustu bilgisayar temizlikten kastin icini acip hiz temizlemedim LOLde de aldigim degerler bundan farkli degil Genişletmek için tıkla... Furmark ve Cinebench R23 testlerini yap, güç planını düzenleden yüksek performansa çek